FASHION Featured

ZO KOOP JE TEGENWOORDIG EEN BRIL

september 25, 2016

Ook geen zin/tijd om eindeloos in de opticien te struinen naar een geschikte bril? Ben je best wel een online kind? Join the club, en dan heb ik meteen de ultieme tip voor je: Mister Spex. Die bezorgt je bril gewoon thuis om te passen. Wel zo prettig.

spex1

En dan gaat de deurbel en kun je gewoon je vier proefmontuurtjes passen. Superhandig!

Voor wie het Duitse bedrijf nog niet kent: ik vind Mister Spex een walhalla wat brillen betreft. Ze hebben meer dan 3.000 merkbrillen als Tom Ford, Gucci, Dolce & Gabanna, BOSS, maar ook hun eigen merk Mister Spex in hun portfolio. Hoe het werkt? Je gaat naar de website en bekijkt het brilaanbod. Een aantal leuke opties gevonden? Daarna kun je met de 3D-pasoptie online bekijken hoe een bril je staat en dat vínd ik me toch een uitvinding. Niet alleen door middel van een foto hè, dat is zó 2015. Zelfs met een video kun je brillen passen. Say hello tegen het nieuwe brilshoppen.

Perfect voor twijfelkonten

Hmm, stonden die RayBan en Tommy Hilfiger-bril allebei wel heel goed? Geen punt, dan kies je gewoon vier favoriete modellen die naar je huis worden gestuurd. Denk er even rustig over na, show de monturen aan je vrienden/lover/mamsie en na maximaal tien dagen laat je weten welke bij je past. Als je je oogsterkte weet kun je dit direct aan Mister Spex doorgeven. Weet je die niet? Dan mag je een kosteloze oogmeting laten uitvoering bij een lokale partneropticien in de buurt. Kijk, da’s handig. Vervolgens bestel je je nieuwe bril en binnen een paar dagen wordt ‘ie bij je thuisbezorgd. Mijn ogen gaan ieder jaar dat ik ze laat testen achteruit (hélp) dus ging ik langs Grit Optometrie bij de Lange Elisabethstraat in mijn hometown Utrecht voor een oogmeting.

Check hier het resultaat:_E5A9550Dit vind ik dus altijd echt een feestje hè, die oogmetingen._E5A9480Ook altijd zo charmant, die rode brillen…_E5A9535Hmm twijfel twijfel… Ik ga er thuis nog even over nadenken._E5A9584Over een paar dagen heb ik mijn nieuwe vriendin in huis. Welke dat geworden is? Voor jullie een vraag, mij een weet 😉 Keep you guys posted!

Dit artikel is in samenwerking met Mister Spex tot stand gekomen.
Fotografie: Rob van de Vlierd.

You Might Also Like