Featured NEWS

XMAS GIFT GUIDE: WAT GEEF JE AAN HEM?

december 19, 2015

De kerstdagen staan alweer voor de deur. Gaan die voor jou hand in hand met cadeaustress? Dan is Tête-à-Tête here to the rescue. We trappen onze 2015 Gift Guides af met de allerleukste cadeaus voor hem.

Zit je met je handen in het haar en weet je geen leuk kerstcadeau voor je vriend, man, broer of vader? Niet zo gek, mannencadeaus zijn ook altijd lastig. Maar, er zijn echt wel toffe opties te vinden. Hier zijn onze favorieten:

Kiehl’s Facial Fuel

IMG_4020 (2)

De mannenafdeling van Kiehl’s is dé plek voor de last-minute kerstshopper. Het is winter dus iedereens huid, ja zelfs die van die nuchtere vriend van je, kan wat extra liefde en aandacht gebruiken. De super gespecialiseerde meiden van Kiehl’s helpen je het perfecte product te vinden, al weet je weinig over het huidtype van je kerel. Altijd fijn: deze Facial Fuel (klinkt ook lekker mannelijk, well done Kiehl’s) voor een fresh face, €23,00.

Ray-Ban Clubmaster Wood

IMG_4037 (2)

Onze Facebook tijdlijn staat vol met lucky bastards die dit jaar de feestdagen doorbrengen op verre warme oorden, van Zuid-Afrika tot Australië. Is een van de mannen in jouw leven ook zo’n jaloersmakend type? Of kan hij gewoon wel wat extra swag (bestaat dat nog?) gebruiken? Niets is cooler dan een klassieke Ray-Ban zonnebril. Voor alle leeftijden awesome. Prijzen vanaf €199.

Ekopura Organic Whey Protein

IMG_4042 (3)

Alle sportievelingen verzamelen! Dit cadeau is voor de sportieve man. Inmiddels weet iedereen wel dat eitwitten ná de workout spiergroei bevorderen, toch? En omdat een dozijn eieren zo’n gek cadeau is, is er Ekopura proteinepoeder. Niet alleen lekker, maar ook natuurlijk dus vrij van troep die vaak in dit soort shakes kan zitten. Bovendien helemaal bedacht en op de markt gebracht door twee super lieve en knappe Nederlandse broers. Viva Hollandia! Verkrijgbaar in de smaken: Natural, Vanilla en Cacao, 500 gram € 29,99.

Nike Lightweight Arm Band

IMG_4049 (3)

Schuilt in jouw secret santa een sporty spice maar heeft hij nog een steuntje in de rug nodig? Wilt hij – net als wij! – in het nieuwe jaar wat meer bewegen? Dit goede voornemen komt alleen uit als je de juiste accessoires hebt. Dat is niet gebaseerd op een onderzoek, maar vinden wij gewoon (zodat we een excuus hebben om elke jaar nieuwe sportkleding te kopen). Met deze sportarmband van Nike wordt hardlopen voor hem een stuk leuker. Keihard Justin Bieber (ja, ook je broer/vader/vriendje is vast stiekem Belieber) knallen op de telefoon, oordopjes in en gaan! Adviesprijs: €24,99

Grand Marnier Limited Edition

grand

Wijn is – denken wij – het meest gegeven kerstcadeau. Het is gewoon het beste ‘ik weet niet wat ik anders moet geven’-cadeau. ‘T zit niet voor niets in bijna alle kerstpakketten op werk. Maar wil je iets speciaals geven? Deze limited edition fles van Grand Marnier is zó feestelijk. Hij blij want drank, jij blij want de fles doet het goed op Instagram 😉

IMG_4026 (3)

En daar issie dan: het scheermesje. Al jaren onze redding voor elke verjaardag, vaderdag, Sinterklaas en nu ook kerst. Als de bovengenoemde uiteenlopende cadeaus tóch niet bij hem passen kun je altijd hierop terugvallen. Je puberende broertje tot je opa zijn hiermee gecoverd. Gillette Fusion Proglide heeft een flexball, die helpt makkelijk over het gezicht te… uhm, glijden. Ziet er mooi uit, is bijna overal verkrijgbaar en kost maar een tientje! Als dat je niet helpt, weten wij het ook niet meer!

Foto’s: Hajar Scholten

You Might Also Like