Featured FOOD

WOW: ONTEVREDEN FOODIES KUNNEN STRAKS GRATIS ETEN

juni 18, 2016

‘Heb jij ook zin in sushi?’ ‘Nee, man ik wil Thais’. Herken je deze eindeloze discussie als het gaat om een avondje uit eten plannen met je vrienden? Dan heb ik voor jou de oplossing gevonden. 

Keuzes zijn gewoon lastig. Over het uitkiezen van de juiste Neflix-serie kan ik bijvoorbeeld al mákkelijk langer doen dan de gemiddelde aflevering duurt. En keuzes worden nog lastiger als er meer mensen bij betrokken zijn. Zoals het uitkiezen van een restaurant, als iedereen in de ‘ik-weet-niet-wat-we-moeten-modus’ zit.

Pimmr Hero Logo - SmallMaar daar is nu iets voor uitgevonden: Pimmr. Dat is een app waarin je smaakvoorkeuren én die van je vrienden worden gecombineerd. Het slimme appje onthoudt wat jullie tezamen leuk en lekker vinden, en op basis van deze gegevens wordt er een passend restaurant geselecteerd. Hoe chill? En dat vinden meer mensen, want het is geen toeval dat de app recentelijk nog €825.000 ophaalde in een investeringsronde.

Gratis dineren?

Bij Pimmr zijn ze er zeker van dat de restaurantvoorspelling in de smaak valt. Sterker nog, als de tent bij jou en je vrienden niét in de smaak valt, krijgt de gehele groep zijn geld terug. Ja, je leest het goed. In het weekend van 24, 25 en 26 juni is het tijdens Surprise Dining mogelijk om in Amsterdam uit eten te gaan zonder de rekening te betalen – als je niet tevreden bent tenminste.

Het enige wat jij en je eetmaatjes hoeven te doen om dit culinaire experiment te proberen? Dat is reserveren op surprisedining.nl en een aantal vragen beantwoorden. Naar aanleiding van deze informatie selecteert Pimmr in het geheim een restaurant dat bij jullie groep past en houdt deze keuze als verrassing totdat jullie in het restaurant zitten. En ook fijn: speciaal voor dit weekend zullen Amsterdammers met de deeltaxi Abel thuis worden opgehaald en als de buikjes rond zijn, ook weer thuisgebracht.

Na de maaltijd is het tijd voor het moment van de waarheid: betaal je als groep zelf, dan is Pimmr er in geslaagd de groep een onvergetelijke avond te bezorgen. Ik ben écht benieuwd hoe dit gaat verlopen. Nou, waar wacht je nog op? Inschrijven kan nog tot maandag 20 juni!

You Might Also Like