BEAUTY Featured

WINNEN: TÊTE-À-TÊTE X DOUGLAS BEAUTYPAKKET

december 16, 2016

Deze feestmaand jezelf óf iemand anders verwennen met een nieuwe beauty stash? Ha, dan hebben we goed nieuws voor je. We geven volgende week namelijk drie make-up pakketjes weg vol fijne producten van Douglas. Om vol sparkles aan dat kerstdiner te verschijnen.

De kerstgedachte

Gut, ik weet nog wel dat ik toen ik een jaar of veertien was gerust het halve maandsalaris van mijn bijbaantje opmaakte in de Douglas winkel aan het Vredenburg in Utrecht. Laat ik het zo zeggen: op het moment dat het personeel je begint te herkennen weet je dat er iets niet eh, goed gaat. Maar make-up shoppen is wat mij betreft gewoon het allerchillst dat er is en geeft een hele andere vibe dan winkelen voor kleding. Jezelf verwennen met een mooie lippenstift, oogschaduw of eíndelijk die goede foundationkleur geeft een ander soort voldoening. Het ik-zorg-goed-voor-mezelf gevoel. Op de een of andere manier voelt het extra lekker om met make-up bezig te zijn in december. Noem het de kerstgekte. En jep, sinds onze winactie week zijn we behoorlijk  aangestoken met het weggeefvirus én het past ook wel bij de kerstgedachte, niet?

Wat zit er in het Tête-à-Tête x Douglas pretpakket?

Schermafbeelding 2016-12-16 om 8.37.54 AM    Schermafbeelding 2016-12-16 om 8.43.08 AMSchermafbeelding 2016-12-16 om 8.43.57 AMSchermafbeelding 2016-12-16 om 8.46.27 AM


De vloeibare Mattissim lippenstift (t.w.v
9,95)
Deze lippenstift zorgt voor een écht sensuele en intense kleur en een matte, fluweelzachte finish. Voor een langdurig effect. Little black dress aan, haartjes partyproof en met knallende lips aan die kersttafel verschijnen.

De No Transfer Foundation (t.w.v. 19,95)
Met een egale huid het nieuwe jaar in? Kan hoor, met de No Transfer Foundation van Douglas. Voor een mooie dekkende afwerking.

Wet & Dry oogschaduw (t.w.v. 12,95)
Hoor Geer & Goor even op links in je oor roeptoeteren: “Shiiine. Shiiiiiiiine.” Precies wat deze oogschaduw voor gemaakt is. Een zachte finish op je ooglid, het is makkelijk om aan te brengen en het product gaat bijzonder lang mee trouwens. Mocht je even zuunig doen, haal je volgende kerst er ook nog wel mee.

Eye Base Primer (t.w.v €11,95)
Dit product op poederbasis breng je aan onder je oogschaduw voor een gelijkmatige en langdurige mooie oog-look. Het verbergt fijne lijntjes en rimpels op het ooglid waardoor je oogschaduw langer mooi blijft. Voor een zachte nude look kun je ook alleen de primer gebruiken trouwens.

Beauty
Wat kun jij doen om dit te winnen?

– Like Tête-à-Tête hierrrrr op Facebook
– Comment onder de winactie op Facebook de woorden: “Ik wil!”
– Oh enne, als je het bericht liket vinden we dat ook best leuk, that’s it!
– De drie winnaars worden aanstaande donderdag (22 december) bekendgemaakt. Good luck ladies!

You Might Also Like