BEAUTY Featured NEWS

WINACTIE: TANDEN BLEKEN BIJ WIT TWV 395,-

juni 22, 2016
tanden

Even eerlijk: er is niets zo mooi als een shinend wit gebit. En hoe leuk: we mogen een exclusieve behandeling van tandartspraktijk WIT aan één van jullie weggeven. Waar wacht je nog op? Meedoen aan de actie is zo gepiept!

Kiki’s ervaring

Onlangs stapte ik zelf de Amsterdamse vestiging van WIT (bij het Rokin) binnen voor een behandeling. De belofte? Binnen één uur een stralend wit gebit, terwijl je tanden op een veilige en effectieve worden gebleekt. Klinkt goed. To be honest: ik vond dit dus best wel spannend en was enorm panisch voor pijn. Maar echt, los van een paar tintelingen in de tanden viel het me reuzemee.

Praktijk_wit_groot-8557Hoe het werkt? Bij aankomst vul je een vragenlijst in, vervolgens mag je zelfs een dvd kiezen om je het komende uur te vermaken (werd een concert van Beyoncé bij mij, duuh) en daarna worden je tanden in vijf sessies van 12 minuten gebleekt onder supervisie van een tandarts. Nadeel: je mag een uur niet praten. Voordeel: je gaat stuk om de achterlijke selfies die je kunt maken in de tandartsstoel terwijl je een bizar groot mondstuk in hebt en je mond op eh, standje paardenbek staat. Je snapt: Hajar moest met me mee voor de foto’s en de moral support. Oké, en om me een beetje uit te lachen.

Schermafbeelding-2016-05-21-om-5.18.43-PM  Schermafbeelding 2016-06-21 om 5.54.45 PM
Na een uurtje zat het er al weer op en liep ik met een shinend gebit (gemiddeld worden je tanden 8 tinten witter) het pand uit. Wil jij ook kneiterwitte tandjes? En je niet meer hoeven te irriteren bij het aanzien van je glimlach op foto’s? Dan is dit wat je moet doen:

  • Like Tête-à-Tête hier op Facebook.
  • En WIT hier.
  • Comment onder de winactie op Facebook waarom jij dit absoluut verdiend. That’s it!

Spelregels?
Deelnemen kan als je in Nederland woont. Meerdere reacties achterlaten heeft geen invloed op je winkansen, 1 reactie is genoeg. De winnaar wordt op 1 augustus bekendgemaakt. Op naar een shinend gebit!

Foto’s: WIT
Hoofdfoto: sublimebeautynaturals.com

You Might Also Like