Featured FOOD NEWS

WINACTIE: MET 4 PERSONEN ALS V.I.P. NAAR SUSHI-FESTIVAL JOY

mei 2, 2017

Ben jij gek op sushi? Dan hebben we iets cools voor je. Dit weekend vindt de eerste editie van het Aziatische streetfood festival Sushi Festival JOY plaats en jij kunt een V.I.P arrangement winnen voor vier personen. Hoe? Lees vooral even mee.

Van 5 tot 7 mei vind bij het Lucasbolwerk in Utrecht het coolste festival van het jaar plaats: JOY. Lees: tientallen foodtrucks met kakelverse sushi en sashimi, maar ook talloze andere Aziatische streetfood gerechten als dim sum, poké bowls en zeewier bites. So yummy! Waan je even helemaal in Tokio tussen de parapluutjes, lampionnen en Aziatische lekkernijen. Mocht je je het buikje vol hebben, kun je daarna nog de dansvloer op met een lekkere cocktail, het karaoke hotel in, een ontspanningsmassage nemen of natuurlijk: een sushiworkshop volgen. Dus eh, wáárom bestond dit festival ook al weer nog niet eerder?!

sushiEn het leukste aan het verhaal? Het zonnetje gaat schijnen dit weekend (18 graden) én wij mogen een compleet verzorgd arrangement voor vier personen weggeven aan één van onze lezers, bestaande uit:

  • Toegang tot het festival voor vier personen
  • Een luxe sushi plateau
  • 2 flessen wijn + glazen
  • Een karaoke sessie in het karaoke hotel
  • Een cocktail om de dag lekker af te sluiten

Kans maken? Dan is dit wat je moet doen:

– Like Tête-à-Tête hierrrrr op Facebook en Festival JOY hier.
– Tag onder de winactie op Facebook drie vrienden met wie jij naar het sushifestival zou willen gaan
– That’s it!

Spelregels?

Deelnemen kan alleen als je in Nederland woont. Meerdere reacties achterlaten heeft geen invloed op je winkansen, een leuke reactie uiteraard wel! De winnaar wordt vrijdagmiddag 5 mei om 17.00 uur bekendgemaakt. Good luck! Enne, Kiek het sushimonster is sowieso van de partij op zaterdag, dus wellicht tot in Utrecht! 🙂

You Might Also Like