Featured NEWS

WIL JIJ OOK DE HILARISCHE KOMEDIE BAD MOMS ZIEN?

augustus 2, 2016

Bad Moms is de fantastische nieuwe komedie van de schrijvers van The Hangover. Namens Tête-à-Tête was Hajar aanwezig in Pathé Haarlem voor de exclusieve première. En we hebben goed nieuws: Tête-à-Tête geeft 3×2 vrijkaartjes voor de film weg.

13898372_10209000412761333_1686444337_oSpeciaal voor de première was Pathé Haarlem omgebouwd tot een ‘Bad Moms’-paradijs. Van de roze loper tot sterke cocktails, van selfiehoek tot flinke pizzaslices. Alles om in de stemming van de film te komen. En dat lukte aardig: Bad Moms is dé perfecte film voor een girls night, maar ook mannen zullen zich kapot lachen om de grove grappen in deze komedie.

Over de film

Amy Mitchell (Mila Kunis) is helemaal klaar met haar leventje als oververmoeide, werkende moeder. Ze moet haar kids vrijwel eigenhandig opvoeden, naar sport brengen, ze moet naar ouderavonden én ze moet presteren op haar werk. Dan besluit ze dat ze dit niet langer wil volhouden en kiest ze samen met twee andere zwaar gestreste moeders (Kristen Bell en Kathryn Hahn) even ‘bad moms’ te zijn. Maar dat pikken de keurige moeders van de school (Christina Applegate, Annie Mumolo en Jada Pinkett Smith) absoluut niet en dat levert dolkomische situaties op.

Vrijkaarten

Welke hardwerkende vrouw verdient volgens jou, net als Mila Kunis, een avondje uit? Laat het ons weten onder onze Bad Mom Facebook post en wie weet mag je haar meenemen naar deze megaleuke komedie. De winnaars maken we op 11 augustus bekend.

You Might Also Like