BEAUTY Featured NEWS

WIL JIJ EEN WORKOUT VAN DE VICTORIA’S SECRET TRAINSTER?

juni 10, 2016
Ballet

Jawel dat kan. En wel morgen om precies te zijn. Want dan is Mary Helen Bowers (founder van de wereldberoemde workout Ballet Beautiful) in Amsterdam tijdens de Glamour Health Challenge.

Voor de mensen die geen idéé hebben waar ik het nu over heb (wat ik me toch stiekem niet kan voorstellen): modemagazine Glamour organiseert ieder jaar de Health Challenge. In de maand juni (bíjna bikini-tijd) roept het blad haar lezers op om een maand lang samen met de redactie gezond te eten en te bewegen. Vorig jaar waren Hajar en ik bij het grandioze event en interviewde we health guru Kayla Itsines (check hier maar even) en dit jaar gaat het feest waarschijnlijk alleen nog maar groter worden!

Hier wil jij bij zijn!

glamour coverDe kick-off vindt op zaterdag 11 juni plaats in de RAI Amsterdam met als special guest Mary Helen Bowers, founder van de wereldberoemde workout Ballet Beautiful en trainster van de Victoria’s Secret Angels. Wat supercool is: het is de eerste keer dat ze in Nederland samen met topmodel Maud Welzen aan 2.000 jonge vrouwen een balletworkout gaat geven. Wie Maud is? Maud Welzen is bekend van onder andere de Victoria’s Secret show. Momenteel is ze gezicht van de nieuwste Calvin Klein campagne waar ze schittert naast Justin Bieber. Ja NAAST ja. Ik denk dat ik het besterf.

Naast Mary en Maud worden er ook mini-bootcamps van fitbloggers en Nike-trainers gegeven, plús er is een health market, beauty experience, een Zalando fashion store en een spetterende dansmodeshow. En hallo, hottie Manuel Broekman presenteert. Kortom: dit is een groot fitnessfeest waar je bij wilt zijn.

Good to know…

Het event is helemaal gratis te bezoeken. En je kunt nog kaarten bestellen via glamour.nl/healthchallenge. Toch thuis vanaf je luie bank het fitnessfeest meekrijgen? Kan ook hoor, dan tik je gewoon #glamourhealthchallenge en #mymatch in op Insta. Maar niet met een stuk taart foei, want dat is dan weer verboden in juni. Op naar die gezonde maand!

You Might Also Like