Featured NEWS

WIE IS TOCH DIE ENGERD DIE GIGI EN KIM K. TIJDENS FASHION WEEK AANVALT?

september 30, 2016
Kim Kardashian

Vorige week werd Gigi Hadid tijdens de Milaan Fashion week gegrepen door een engerd. Vitalii Sediuk is de naam. De rodelopermaniak blijkt lekker op dreef want nu is Kim Kardashian aan de beurt. Zijn doel? Haar kont kussen. Over vreemde voorkeuren gesproken.

Gekke dude

Als je random ergens achter Kim gaat staan en je lippen tuit raak je haar kont volgens mij al, maar dat terzijde: wat bezielt deze mafkees? En waarom lukt het hem blijkbaar iedere keer weer om celebs te intimideren? Kim loopt ditmaal nietsvermoedend door Parijs op weg naar een fashionshow als Vitalii ineens opduikt. Het gebeurt in een flits van een seconde, maar pats, een seconde later is de Oekraïner vermorzeld door wat TMZ noemt ‘The Biggest Bodyguard ever’: Pascal Duvier. Check hier even zijn Instagram trouwens, deze vent is een held. En, de video van E News is ook wel even de moeite waard.

Klappen van Brad Pitt

Nog even voor de mensen die nog nooit van Vitalii hebben gehoord: de Oekraïense mafkees maakt er een soort hobby van om beroemdheden te besluipen, dan ineens vast te grijpen, op te tillen, te omhelzen, zoenen of niet meer los te laten. Het begon als ‘prank’, maar in de loop der jaren begint het steeds meer op fysieke aanranding te lijken. Will Smith heeft de vent als eens een bitch slap gegeven omdat hij hem op de mond probeerde te kussen en ook Brad Pitt voelde de behoefte om Vitalii in 2014 te slaan.

Madonna, Ciara, Kim K. (in 2014 óók al), Bradley Cooper, Leonardo Dicaprio, Gigi, ze worden allemaal een beetje loco van deze vent. Maar nogmaals: HOE kan het dat deze man geen rodeloperverbod heeft gekregen? Steeds wordt hij opgepakt, bestraft en daarna weet hij tóch weer binnen een straal van 2 meter bij een celeb in de buurt te komen. Ik vind het knap. Misschien gewoon een gevalletje paspoort afpakken? Zou een hoop ellende schelen.

Schermafbeelding 2016-09-30 om 17.24.21
Foto: Instagram Vitalii Sediuk

You Might Also Like