Featured NEWS

WHOOPS VERGETEN: 6 LAST-MINUTE MOEDERDAGKADO’S

mei 7, 2016
Bloemen, kado, fiets

Oh crap, het is alweer zaterdag. En Moederdag is morgen. En je hebt nog niets en nu is de pleuris uitgebroken en de inspiratie ver te zoeken. Don’t worry: Tête-à-Tête to the rescue! Deze 5 presentjes vallen altijd bij moederlief in de smaak:

 1. Wees creatief met een kaart

Haast je naar de winkel/ de kiosk/ het eerste de beste benzinestation en koop de grootste kaart die je kunt vinden. Trommel thuis alle lippenstiften op die er maar in de krochten van je badkamerkastje verstopt liggen en kus de kaart vol in zo’n 6 verschillende kleurtjes. Schrijf bij ieder kusje in één zin waarom je moeder deze verdient.

2. Jaja- tóch dat bloemetje

Het is sowieso het meest gekochte kado voor Moederdag. Maar echt, haar favo bloemetje, die jij op de fiets bij haar komt bezorgen. Dat is toch lief? Het gaat om het gebaar! Toch iets originelers? Wat dacht je van een bloemenabonnement? Dan heeft ze iedere maand een verse bos in huis. Bloomon (check hier maar even) is daar een topsite voor.

3. Een home made high tea

Vinden mama’s altijd leuk. Je kunt natuurlijk een bon kopen (die jullie vervolgens allebei vergeten want ‘druk, druk’) maar je kunt haar OOK verrassen door op zondag aan te komen zetten met een mandje zelfgebakken zoetigheden en zalmbroodjes. Presenteer het leuk, neem je mooiste theepot mee en je scoort punten. Sowieso.

5687750895_891e3d7049_b
4. Heb je een iets groter budget?

Parfum mensen, parfum scoort toch altijd. Zeker een goede, tijdloze geur. Chance van Chanel, Modern Muse van Estee Lauder of één van de lekkere flesjes van Narciso Rodriguez.

5. Verwenmiddag

Moeders zetten zichzelf altijd op de laatste plaats. Het is een gave die bij het moederschap hoort denk ik zo. Neem haar mee naar de kapper voor een coupe de chique en ga daarna lekker samen naar de nagelsalon voor een verse manicure. Kan geen enkele vrouw weerstaan.

6. Een mooie foto van jezelf (of jullie samen)

Kost een drol, heb je zo gefixt en moeders blijven het toch altijd leuk vinden om met hun kroost te ‘pronken’. Ren naar de copyshop, print een leuke foto van jezelf of jullie uit, koop bij de Hema, Action, Blokker of Xenos een lijst en klaar is kees.

En, áls je morgen gescoord hebt met één van deze ideeën, laat je het ons dan weten via Facebook? Vinden we leuk.

You Might Also Like