FASHION Featured Interview NEWS

WHATSAPPEN MET… JAN BOELO

januari 31, 2016
Jan Boelo

Jan Boelo presenteerde zondagavond in Utrecht zijn nieuwste autumn/winter collectie. Spanning backstage, de modellen richting de catwalk, lichten aan en gaan! Tête-à-Tête appte na de show met de ontwerper.

Jan! De show zit erop. En nu? Feesten?
“Hoi! Nu zeker even ontladen, maar ook nadenken over the next step. Nu door met alle klanten die de collectie hebben bekeken en kijken wat we voor hen kunnen betekenen.”

Schermafbeelding 2016-01-31 om 4.02.41 PMDe show was te zien via een 360 graden livestream. Waarom heb je hiervoor gekozen?
“Ik heb gekozen voor een livestream omdat je natuurlijk maar een beperkt aantal plaatsen hebt bij de show, en je toch je collectie aan veel meer mensen wilt laten zien. Yellowbird heeft dit voor ons mogelijk gemaakt. 360 graden is ideaal omdat je de mensen thuis dan een front row experience kan geven.”

En om welke trend kunnen we niét meer heen?
“Ik denk dat we niet meer om bohemien heen kunnen, een zekere nonchalance in kleding welke vrouwen een mysterieuze look geeft.”

Oeh, daar houden wij idd ook errug van. En tot slot, wat ga je zo doen als je thuis bent?
“Ik ga zo nog twee uur in de auto naar Winschoten, en dan heerlijk mijn bed opzoeken. Echt aan toe…”

Oei, da’s lang! Geniet voor nu nog maar even heerlijk van het moment en we spreken je snel weer!
“Dankjewel! Ga ik doen en jij bedankt voor het gesprek. X

Whatsappen met Jan:

jan1             jan4

Jan Boelo startte in 2010 zijn eigen modelabel: JANBOELO. Jan liep onder andere stage bij Jan Taminiau en Balmain in Parijs. Zijn collecties hebben een rock and roll uitstraling en zijn gekenmerkt door strakke lijnen en een grote dosis ‘attitude’.

Fotografie: Arjan Kremer
www.janboelo.nl

You Might Also Like