Featured NEWS

WHAT THE F… OP DATE MET EEN ROBOT?

maart 25, 2016
Groupon, Date, Robot

Groupon komt met een primeurtje: het biedt vanaf deze zomer dates met robots in Michelin-restaurants aan. Nou hópen we toch echt dat het hier om een vervroegde 1-april grap gaat…

Dat er steeds meer robots worden ingezet op de werkvloer tot daar aan toe, maar dat wetenschappers voorspellen dat robotseks in de toekomst ook heulll normaal wordt is dan wel weer een beetje creepy.

Groupon wil naar eigen zeggen ‘voorloper op relationeel vlak’ zijn en speelt hier nu op in. Op een speciale pagina kunnen jij en ik ons nu aanmelden voor de eerste officiële proef. Uit de inzendingen mogen twee uitverkorenen op date met de hyperintelligente robots Victor (da’s dus een man) en Vicky (een vrouwelijk exemplaar).

robot1

Slimmer én charmanter dan mensen

Een combinatie van intelligentie, humor en charme blijkt nogal lastig te zijn om te vinden in een partner. Maar hé, met een robotdate is dat helemaal verleden tijd. Qua charme zit het al helemaal goed: de technologie is inmiddels al zo ver, dat robots de deur voor je open houden, grapjes kunnen maken, je stoel aanschuiven en je wijntje inschenken – zonder te knoeien. Hmm, doe mij toch maar zo’n Victor.

You Might Also Like