Featured NEWS

WAT BEY & JAY ONS NIET VERTELLEN OVER DE TWEELING…

oktober 3, 2017

13 juni 2017. De dag dat de wereld even stilstond. Beyoncé beviel van een tweeling. Hi, Rumi en Sir, welcome to life. Twee kinderen waarvan je nu al weet dat ze het verdomde makkelijk én zwaar gaan krijgen op deze aardkloot. Meteen na de geboorte deed Queen B. er dan ook alles aan om haar kroost de beste zorg te bieden. Hoeveel nanny’s ze in dienst hebben, wat dat allemaal kost en wat de kids inmiddels waard zijn? Kiki zocht het uit.

De hoeveelheid nanny’s

Vlak na de geboorte van Rumi en Sir heeft Queen B. Niet één, twee, maar zés nanny’s in dienst genomen. Drie voor iedere baby. Ze wisselen elkaar af in shifts van acht uur, zodat er ieder uur van de dag iemand bij ze aanwezig is.

Money, money moneybeyonce

Enne, die sehr verantwoordelijke taak van op de koters passen wordt rijkelijk beloond, dat snap je. Wat schuift dat per jaar op die bankrekening? Zo’n 100.000 dollar. Oké that’s it. Ik word celeb-nanny.

De beveiliging

Om het kidnapgevaar dat op de loer ligt (een van de downsides van de achternaam Carter) tegen te gaan zijn hebben de baby’s eigen lijfwachten. Én een eigen chaffeur die ze in kogelvrije pantserwagen overal naartoe crosst.

De betekenis achter de namen

Hmm, toch niet de meest sexy namen van Hollywood, Rumi en Sir… Mocht je je even afvragen waar ze überhaupt vandaan komen: dochter Rumi is vernoemd naar de beroemde dichter, en zoon Sir heeft volgens Jay zijn naam te danken aan de manier waarop hij ter wereld kwam: als een echte heer. Ben benieuwd hoe je dat laatste doet trouwens. Ah, als je tegelijkertijd door dezelfde deur moet dames voor laten gaan misschien? #JaBeyoncéIsDeDeurInDitGeval.

Beyoncé’s insta-gebruik

En voor degene die het zich afv
roegen: nee, Queen B. Heeft dat beroemde kiekje met de pasgeboren tweeling dus niet zelf op Instagram gezet. Net als al haar foto’s trouwens, die door haar manager worden ingepland. Aawh. Bummer.

De ‘waarde’ van de tweeling

Hoeveel Rumi en Sir nu al waard zijn? Zo’n zeven miljoen euro. Goddammit, was ík maar het kind van Beyoncé en Jay. Zeg Bey, Jay, zoeken jullie nog een petekind? Ik houd me aanbevolen. Call me.

NEW ORLEANS, LA - FEBRUARY 19: Jay Z, Blue Ivy Carter and Beyonce Knowles attend the 66th NBA All-Star Game at Smoothie King Center on February 19, 2017 in New Orleans, Louisiana. (Photo by Theo Wargo/Getty Images)

Theo Wargo/ Getty Images

Hoofdfoto: Instagram Beyoncé Knowles
Bron: Feeling

You Might Also Like