BEAUTY Featured NEWS

VICTORIA BECKHAM LANCEERT MAKE-UP COLLECTIE

april 16, 2016
Victoria Beckham

Vers van de pers: Victoria Beckham heeft een limited edition make-up collectie gelanceerd met Estée Lauder. Ho stop. Dit willen wij hebben. En jij vast ook. 

Geheimzinnig

Teasen kan Victoria wel zeg. Hoe de lijn gaat heten, eruit gaat zien en uit welke producten het zal beslaan blijft nog voor iedereen een raadsel, maar de modequeen kennende zal het zéker niet teleurstellen. En natuurlijk weet ook Victoria als geen ander dat Estée een zeer mooie partij is om aan je zijde te hebben.

“Dit voelt als de perfecte beautysamenwerking voor mij en mijn modelabel”, zegt de ontwerpster. “Ik heb al lange tijd diep respect voor Estée Lauder als vrouw, en het krachtige merk dat ze heeft neergezet. Dat ik daar nu klein deel uit mag maken vind ik waanzinnig.”

Too bad voor ons, het is nog even wachten op de collectie. Vanaf september dit jaar ligt de make-uplijn bij een select aantal retailers in de schappen, in alle Victoria Beckham-winkels en online op esteelauder.com. Je begrijpt, als we ook maar iéts over de make-up horen, ben jij de eerste die het weet. To be continued!

Victoria 2Hoofdfoto: Victoria Beckham
Behind the Scene image: Estée Lauder

You Might Also Like