Featured NEWS

VALENTIJNSDAG: MANNEN HOPEN OP SEKS, VROUWEN OP EEH, LIEFDE

februari 3, 2016
Valentijn

“Nee hoor schat, ik hoef niets voor Valentijn.” En dan stiekem toch teleurgesteld zijn als je lover niet iets kleins voor je heeft gekocht. Herkenbaar?

Sexy time

Uit onderzoek van Groupon onder 1.041 Nederlanders blijkt dat mannen en vrouwen allebei iets héél anders verlangen op de dag van de liefde. Mannen geven de voorkeur aan seks, terwijl vrouwen toch echt hopen op eeh, liefde. Ik zeg: laat de twee samen gaan en beiden partijen zijn gelukkig.

Gevraagd naar wat zij van hun geliefde hopen te krijgen, toont mannelijk Nederland zich nou niet érg romantisch. Zij hebben op Valentijnsdag liever een steamy sekspartij dan dat ze een liefdevol appje, bloemetje of kaartje. Zelfs een romantisch weekendje weg kado kan voor mannen niet op tegen een potje goede seks. Dit terwijl vrouwen een glaasje bubbels op de bank en een liefdevolle knuffel al erg kunnen waarderen. Kom op mannen, even wat meer inleven in de situatie! Dan komt die seks vanzelf.

Valentijnsblues

3279013142_ed7869340b_oDaarnaast blijkt uit het onderzoek dat singles het al helemaal zwaar hebben op de dag van de liefde. De ondervraagde Nederlandse vrijgezellen zitten naar eigen zeggen met ‘een eenzaam gevoel’ thuis en ergeren zich dood aan de stelletjes en zoetsappige facebookberichten van anderen. Kan ik me in vinden.

Maar als de vrijgezellen dan tóch konden kiezen met wie ze op droomdate gaan? Dan zijn de vrouwen down met Johnny de Mol, terwijl mannen het liefst willen dat Chantal Janzen blijft slapen. Opvallend is dat mannen liever de dag doorbrengen met koning Willem-Alexander dan een lingeriemodel als Sylvie Meis. De vrouwen hebben op hun beurt weer meer een oogje op Máxima, zij is een geliefder doelwit voor een Valentijnsdate dan zowel de koning Willem-Alexander als jonge goden Manuel Broekman en Dennis Storm. Ik houd het persoonlijk toch bij vriendlief denk ik. Al mag George Clooney me, nadat ik hem vorige week weer zag bij RTL Late Night, altijd bellen natuurlijk. Zo ben ik dan ook wel weer.

You Might Also Like