FASHION Featured

TREND: LEUK DE BOEL OP MET ’N SJAALTJE

maart 3, 2017

Niet tevreden met je outfit omdat het nog iets mist? Pak er een sjaaltje bij! Zo’n halsdoek lijkt misschien simpel, maar het is een hele effectieve manier om je outfit nét dat ene zetje te geven. Trendwatcher Daphne Wezenberg zet de leukste exemplaren voor je op een rij.

Als je denkt dat je de sjaal alleen om je nek kunt knopen, heb je het dus mooi even mis. Het blijkt een heuse duizendpoot te zijn. Je kunt hem door de lusjes van je jeans halen en hem als riem gebruiken, in je haar knopen als haarband of je tas een upgrade geven door hem aan een handvat te knopen. De keuze is reuze dus. Je hoeft overigens niet bang te zijn voor een tuttige of stewardessen-look, want dit soort sjaaltjes zijn er in allerlei stoffen en prints en wanneer je hem combineert met een stoer bikerjack of destroyed jeans zit je sowieso safe.

Mijn favo sjaaltje met sterren en maantjes bij Zara, maar ook bij de kringloop heb ik een zeer grote slagingskans. Daar spot ik regelmatig zijden sjaals met klassieke kettingprint à la Hermès of hip pantermotief en dat voor een paar cent. En omdat we jou het eindeloze koekeloeren op het net willen besparen, hebben we hier al een aantal toppers op ’n rij gezet. Aan jou alleen nog maar de keus hoe je hem gaat dragen.

Kenzo, € 225.

Kenzo, € 225.

sjaal-alexander-mcqueen-145

Alexander McQueen, € 145

sjaal-lulu-guinness-12495

Lulu Guiness, € 124,95.

sjaal-maison-scotch-3995

Maison Scotch, € 39,95.

sjaal-codello-7995

Codello, € 79,95.

Ralph Lauren, € 59.

sjaal-tommy-hilfiger-5990

Tommy Hilfiger, € 59,90.

sjaal-we-fashion-8

WE Fashion, € 8.

H&M, € 7,99.

 

You Might Also Like