FASHION Featured

TREND: HET HOOGSTE WOORD OP JE KLEDING

oktober 23, 2016

Onze Daphne heeft ook deze maand weer een kneitersfijn trendje gespot: krachtige quotes op kleding. Je ziet het overal voorbij komen, en daarom zetten wij de leukste items voor je op een rij.

Spread the word!

Statement items met tekstjes zijn everywhere. En dan maakt het niet uit of het nu om een sassy quote of kort maar krachtige uitsmijter gaat: aan jou de keus, welke leus. Klinkt bijna als een slogan van een politiek programma. Oh, zorg wel dat je een eventueel weerwoord klaar hebt, want deze fijne items lokken gegarandeerd reacties uit.

Niet alleen qua type tekst zijn de mogelijkheden eindeloos, ook de fonts zijn bepalend voor de look and feel. Bij Maje en Maison Labiche gaan ze voor schattige handgeschreven letters, terwijl Maison Scotch en Mango het stoerder aanpakken met hun blokletters. De teksten voorzien jouw look van iets extra’s en omdat deze de aandacht al trekken, kun je de rest van je outfit lekker simpel houden.

Oh, mocht jouw match made in heaven er niet bij zitten, dan kun je zelf ook altijd een middagje aan de slag met een paar fijne patches. Origineler gaat het niet worden.

maison labiche 55zoe karssen 255

maje 70 maison scotch

mango 1299  mango 1999

zara1995 sissy boy 3999

1: Maison Labiche T-shirt, 55 euro. 
2: Zoe Karssen jeans, 255 euro.
3: Maje T-shirt, 70 euro.
4: Maison Scotch trui, 89,95 euro.
5: Mango tasje, 12,99 euro.
6: Mango korte trui, 19,95 euro.
7: Zara blouse, 19.95 euro.
8: Sissy Boy trui, 39,95 euro.

Hoofdfoto: Just Jared

daphnePssst, voor als je Daphne nog niet kent: deze levensgenieter komt uit hartje Groningen, heeft een liefde voor pennen over lifestyle, beauty en mode en heeft haar eigen lifestyleplatform blogproof.nl. In het verleden schreef ze onder meer voor Marie Claire en CosmoGIRL!

You Might Also Like