FASHION Featured

TREND: BEESTACHTIGE ITEMS VOOR IN HUIS

december 9, 2016

Soms vrolijk, soms stoer maar altijd stylish. Redacteur Daphne Wezenberg heeft een wel heel leuke trend gespot: dieren in huis. En nee, daar bedoelt ze niet je kat mee.  Er zijn tal van stijlvolle manieren waarop jij je huis binnen een mum van tijd in de dierlijke sferen brengt.

Ik ben gek op dieren: niet alleen op fijne prints of op kleding, ook in huis stal ik graag beestachtige items. Vooral de combi goud en dieren doen het wat mij betreft erg goed en zijn een verrijking voor je interieur. Wanneer je niet zo’n voorstander bent van tierelantijntjes, kun je ook gaan voor een aantal mooie posters of prenten voor aan de muur of bekleed de vloer met een zacht imitatie dierenvelletje.

DSC_1430_copyDoe het zelf

Ook kun je uitstekend zelf de handen uit de mouwen steken. Maak bijvoorbeeld deze leuke animal mason jars van plastic speelgoeddiertjes en spuitverf. Hoe je dat doet? Lijm de diertjes met een sterke lijm vast op de dekseltjes en laat goed drogen. Vervolgens kun je ze voorzien van een laagje verf, bijvoorbeeld goud. En klaar zijn je zelfgemaakte en te leuke mason jars! Ook leuk om weg te geven.

Shoppen

Wil jij je interieur voorzien van een speelse twist, maar ben je niet zo crea bea? Check dan zeker even deze items voor ’n fijne beestenboel in huis.

 

hm 3,99

H&M, € 3,99

Anna + Nina, € 39.95

Anna + Nina, € 39.95

Vondels, € 12,95

Vondels, € 12,95

H&M, € 7,99

H&M, € 7,99

Juniqe, vanaf 12 euro

Juniqe, vanaf 12 euro

H&M, € 14,99

H&M, € 14,99

Moonloft, € 22.50

Moonloft, € 22.50

daphneOver Daphne

Pssst, voor als je Daphne nog niet kent: deze levensgenieter komt uit hartje Groningen, heeft een liefde voor pennen over lifestyle, beauty en mode en heeft haar eigen lifestyleplatform blogproof.nl. In het verleden schreef ze onder meer voor Marie Claire en CosmoGIRL!

You Might Also Like