Featured TRAVEL

TOP BESTEMMINGEN VOOR 2017

januari 6, 2017

British Airways heeft vandaag de lijst van populairste bestemmingen voor 2017 gepresenteerd. En ja, er zijn ook nog huge kortingen op vliegtickets. Pak jij je koffer alvast in? Zien we je daar, joe!

Rio de Janeiro

Schermafbeelding 2017-01-06 om 17.49.54
Waarom? Rio de Janeiro staat bekend om zijn geweldige carnavalsparade in februari, maar er zijn ook nog genoeg andere dingen om te bezoeken. Waan je in gezellige bars, open-air cafés en dancehalls, en rust de volgende dag uit op een van zijn prachtige stranden.
Welke beroemdheden gingen je voor? Madonna, Beyoncé, Lady Gaga, Megan Fox en David Beckham zijn fan. En dat snappen we best.
Prijs retourvlucht? Vanaf 535 euro.

Santiago

Schermafbeelding 2017-01-06 om 17.50.46
Waarom? Er is voor iedereen wel iets te doen in Chili. Sportfanaten kunnen hun hart ophalen met skiën en snowboarden rondom Santiago, wandelen in het Andesgebergte of met diverse watersporten langs de adembenemende kustlijn.
Welke beroemdheden gingen je voor? Prince Harry en de populaire bands Coldplay en One Direction.
Prijs retourvlucht? vanaf 691 euro.

Buenos Aires

BA
Waarom? Je bent vast niet de enige Nederlaner die de hoofdstad van Argentinië op de bucketlist heeft staan. Buenos Aires heeft een bruisend nachtleven met bekende tangodansers en een overheerlijke keuken. Ben je er rond augustus? Dan mag je het Buenos Aires Tango Festival niet missen! Dit is namelijk hét grootste tangofestival ter wereld en een zeer bijzondere ervaring van 9(!) dagen lang.
Welke beroemdheden gingen je voor? Miley Cyrus, Ricky Martin en Emma Watson.
Prijs retourvlucht? vanaf 652 euro.

Barbados

Schermafbeelding 2017-01-06 om 17.48.37
Waarom? Wil je ongerepte stranden, palmbomen en adembenemend, felblauw water? Dan wil je naar de geboortplek van Rihanna for sure. Vergeet niet om te duiken tussen de dolfijnen, schildpadden en prachtige koraalriffen!
Welke beroemdheden gingen je voor? Rihanna dus (duh) Simon Cowell, Cara Delevingne, Suki Waterhouse en Naomie Harris.
Prijs Retourvlucht? vanaf 592 euro.

Peking

Schermafbeelding 2017-01-06 om 17.47.46
Waarom? Zo is er de Grote Muur, de Verboden Stad, de Hemeltempel en het Plein van de Hemelse Vrede. Herfst is een uitstekende periode om naar Peking te gaan vanwege het fijne klimaat maar je kunt ook meteen het Moon Festival meepakken. Dit valt op de 15e dag van de 8e maand volgens de Chinese maankalender en het is op een na grootste festival in China na het Chinese nieuwjaar. Een bijzondere ervaring gegarandeerd!
Welke beroemdheden gingen je voor? Matt Damon, Kesha en Kristen Stewart.
Prijs retourvlucht? Vanaf 462 euro.

Bron: British Airways

You Might Also Like