Featured NEWS

TIP: AMSTERDAM LIGHT FESTIVAL

december 4, 2015
Amsterdam Light Festival

Als je Amsterdam op z’n mooist wil zien deze winter móet je gewoon wel een kijkje nemen bij het Amsterdam Light Festival. Want in de donkere periode in het jaar, kijken we natuurlijk maar al te graag naar twinkelende lichtjes. 

Momenteel zijn er in de historische binnenstad 38 kunstwerken van nationaal en internationaal toptalent te bewonderen. Niet alleen toeristen zijn al jaren in de ban van het lichtfestijn, ook de rasechte Amsterdammer neemt ieder jaar een kijkje, toch Hajar?

En het thema van dit jaar is mooi: Vriendschap. Met het thema benadrukt het festival het belang van vriendschappen in de buurt en de stad tot in Europa en de rest van de wereld. Tot en met 17 januari kun je nog helemaal in de holidaysfeer komen en de lichtprojecties bewonderen. Stap op een bootje en vaar langs alle kunstwerken of neem de wandelroute voor een tof avondje uit. Water Colors, de vaarroute: van 28 november 2015 tot 17 januari 2016. Illuminade, de wandelroute: van 10 december 2015  tot 3 januari 2016.

Hieronder wat foto’s van enkele kunstwerken die te bewonderen zijn, als voorproefje en omdat wij er simpelweg geen genoeg van kunnen krijgen. So pretty!


HyperFocal: 0
HyperFocal: 0
HyperFocal: 0
Meer info? www.amsterdamlightfestival.com

You Might Also Like