Featured NEWS

THE HILLS KOMT TERUG! HAJAR IS BLIJ EN WEL HIEROM

juli 28, 2016

Ik kijk geen ‘vrouwenseries’. Nog nooit zag ik een aflevering van Gossip Girl en na één seizoen Grey’s Anatomy haakte ik af omdat het te zoetsappig werd. Toch is er één uitzondering: The Hills.  

hillsAnniversary special

Úren heb ik ernaar gekeken. De allerleukste realityserie op MTV over het leven van de prachtige Lauren Conrad en haar vriendinnetjes (en vijanden) in Los Angeles. Ik was redelijk laat met aanhaken. Terwijl al mijn vriendinnen het allemaal eens waren over wat een eikel Spencer was en met wie Whitney moest eindigen wist ik niet eens wie de beste mensen waren. Tot op een regenachtige zondag in 2008, toen MTV een The Hills-marathon uitzond. Vanaf dat moment was ik verslaafd. Ik keek alle al uitgezonden afleveringen terug in twee dagen (heb ik lang voordat Netflix bestond bingewatchen uitgevonden?) en miste er daarna geen een.

Guilty pleasure? Jazeker. Schaam ik me ervoor? Absoluut niet. Ik sprong een gat in de lucht toen de trailer voor de anniversary special (de serie is al 10 jaar oud) online kwam en wel hierom:

1. De special heet ‘The Hills: That was then, This is now’. En ik ben wel héél erg benieuwd naar het ‘now’. Zien de hoofdrolspelers elkaar nog? Zijn Heidi en Spencer nog samen? Heeft Justin Bobby eindelijk een keer z’n haar gewassen?

2. ‘We’re gonna take a look back at the show and reveal things we haven’t talked about before‘, aldus Lauren in de korte trailer. Ook zegt ze: ‘Pas als je het hele verhaal hoort, begrijp je het’. Lekker cryptisch, maar ik voorspel dat koppen gaan rollen in een catfight. Hoor ik daar imago’s aan flarden gaan?

3. Hopelijk wordt de eeuwige vraag van iedereen die de serie keek beantwoordt: is het nou echt of nep? Wat is er geacteerd en wat zijn oprechte gevoelens? Ik blijf erbij dat er geen woord-voor-woord script was voor The Hills. Heb je Audrina wel eens in een film zien acteren? Dat kan ze dus écht niet. Case closed.

4. Nog eenmaal wegdromen bij haar-koningin Lauren Conrad. Haar prachtige beachy hairdo deed mensen spontaan vergeten dat Rachel van Friends ook ooit haarinspiratie nummer 1 was. In de trailer rockt LC die heerlijke waves met een nóg blondere look. Girlcrush alert!

En natuurlijk 5. Voor de laatste keer KEIHARD meezingen met de begintune van Natasha Bedingfield: ‘Feel the rain on your skin, no one else can feel it for you, only you can let it in…‘.

Check hier alvast de trailer:

‘The Hills: this was then, this is now’ wordt op 3 augustus uitgezonden op de Amerikaanse televisie.

You Might Also Like