Featured NEWS

TÊTE-À-TÊTE’S FOTODAGBOEK #60

maart 28, 2018

Hij is back by popular demand: Tête-à-Tête’s fotodagboek! Geen zin in ellenlange teksten, maar gewoon lekker plaatjes kijken? Dachten we al. Was éven een tijdje geleden, maar we hebben weer genoeg leuks om te delen. Deze keer: Heel veel eten en ook een heel leuk pakketje…

Oké, we beginnen de diary gewoon waar we in de laatste edities zijn gebleven: op reis! Kiki vloog gewoon keihard de zwarte piste af tijdens haar wintersportvakantie. Respect!

Hajar zocht het iets dichtbij huis: hier in een culinair hotel in Zeeland at zij een miljoenen-gangen diner (oké, het waren er acht maar toch). Yum!

Dat is fijn thuiskomen: post van Dior. Verliefd op deze nieuwe gloss!

Over verliefd gesproken: Hajar heeft een nieuwe liefde. Haar zwarte rugtas van Matt & Nat, gemaakt van 100% vegan leer en zo fijn. Deze foto werd gemaakt tijdens het persontbijt van Matt & Nat in restaurant Nacarat. De rugtas ga je sowieso nog op veel foto’s voorbij zien komen #onafscheidelijk4life

Met de gezelligste partycrew (Roger van Cityguys en Carlos van Expeditie Robinson) in het Conservatorium Hotel voor het event van Sir Edmond Gin. Cheers!

Ondertussen kreeg onze NIna een hele toffe boksles, van niemand minder dan kickboks-kampioen Remy Bonjasky. De aanleiding? Remy heeft een héle toffe kledinglijn BNJSKY gelanceerd. Met een vrouwencollectie, hoera!

En nog meer post: De Nudes make-up collectie van Primark ziet er niet alleen geweldig uit, het smeert allemaal ook heerlijk!

Memo voor Hajar: als je een uitnodiging krijgt om cocktailbar TwentySeven te checken, moet je niet in je casual kleding aanzetten. Wel echt een aanrader, deze ultraluxe bar op de Dam.

We blijven even in de luxe sfeer: Hajar mocht namelijk als ALLEREERSTE OOIT eten in restaurant Persijn. En omg, dit is echt een aanrader. Geloof haar, dit restaurant komt op iedere hotspot-lijst vanaf nu.

En ja, wij maken met Tête-à-Tête hele leuke dingen mee samen. Maar wat vinden we nog steeds het allerleukst? Samen thuis op de bank, met een kop thee, werken (lees: kletsen).

En na dat harde werken moeten de maagjes natuurlijk ook gevuld worden. Kiki probeerde het voorjaarsmenu van 5&33 uit. Haar oordeel: helemaal goedgekeurd!

Van pakketjes worden wij sowieso blij, maar Hajar kan je pas écht blij maken met Heinz ketchup. Dat is serieus het enigste A-merk wat ze koste wat het kost in huis moet hebben. Je kan je voorstellen dat ze een klein gaatje in de lucht sprong toen deze gepersonaliseerde fles op de mat lag.

 

Word je blij van onze foto’s? Volg ons dan hier op Instagram en hier op Facebook. Daar worden wij weer blij van. See ya next time!

You Might Also Like