Featured NEWS

TÊTE-À-TÊTE’S FOTODAGBOEK #57

juli 29, 2017

Geen zin in ellenlange teksten, maar gewoon lekker plaatjes kijken? Dachten we al. En daarom is het weer tijd voor ons wekelijkse fotodagboek. De travel edition dit keer: Hajar vanuit Bali, Kiek vanuit Valencia en redacteur Elise vanuit Mauritius. ¡Vamos chicos!

schermafbeelding-2017-07-29-om-11-54-49

Deze te schattige kussentje waren te leuk om niet mee te poseren. Mocht je je afvragen waar je deze instagrammable trap vindt… W Hotel van Bali, dus helaas niet echt om de hoek.

tat12

Nog even een kleine flashback naar een week geleden, toen Hajar in Australië Whitsundays bezocht en daar gelijk het aller-allermooiste strand ooit aanschouwde. Wie is er ook jaloers?

schermafbeelding-2017-07-29-om-11-55-07

Bali en bowls, die twee gaan samen als Bassie en Adriaan. Foodie Hajar gaat echt helemaal los op dit eiland, Yummy food everywhere!

tat14

En omdat ze er zelf ook geen genoeg van kan krijgen: nog een keer Whitsundays. Binnenkort een artikel over deze trip en hoe je zelf ook dit paradijsje kunt bezoeken.

elise-otentic

En door naar de andere kant van de aardbol: onze redacteur Elise had een ware ‘Robinson’ ervaring (minus de ongemakken) bij eco ‘glamping’ Otentic op Mauritius. Slapen in een luxe tent tussen de palmboompjes, douchen in de open lucht en fruit vers van de boom. Authentieker wordt het niet!

tat2

En dan is het tijd voor verrukkelijk Valencia. Waar Kiek met de fiets naar het strand gaat. Duuh.

tat4

All we need this summer…

tat8

We zijn verliefd op de grote beach shoppers van All-time Favourites. Er past letterlijk ALLES in wat je nodig hebt op een stranddag. Zie het als de Ikea-tas, maar dan stylish!

tat9

Overdag is het er al prachtig, maar ga vooral ’s avonds een kijkje nemen bij L’Umbracle. Al is het maar om even met de billen te schudden én een cocktailtje te drinken.

tat10

En wat doe je als je in de stad van de paella bent? Juist. Een giga Spaanse rijstpan bestellen. Maar dan wel bij Casa Carmela want dit is de ALLERBESTE. Tipje van Kiek: de lobster paella. Betaal je wel efkes wat meer voor but totally worth it. De tent is trouwens alleen open van 13.00 tot 16.00 uur en retepopulair dus vooral van te voren even reserveren!

tat3

En op de allerlaatste dag, als je poepiebruin bent geworden wandel je nog even langs de indrukwekkende gebouwen bij Ciutat de les Arts i les Ciències. Wat een stad.

Word je blij van onze foto’s? Volg ons dan hier op Instagram en hier op Facebook. Daar worden wij weer blij van. Tot volgende week!

You Might Also Like