Featured NEWS

TÊTE-À-TÊTE’S FOTODAGBOEK #56

juli 1, 2017

Geen zin in ellenlange teksten, maar gewoon lekker plaatjes kijken? Dachten we al. En daarom is het weer tijd voor ons wekelijkse fotodagboek. Dit keer vol reisjes, indrukken en bucketlist taferelen. Vamos!

img_6123

Stop maar met zoeken. Leukere slippers bestaan er niet voor deze zomer. Kiek de sushifreak kreeg een allerleukst pakketje op de mat van Havaianas. SUSHISLIPPERS ARE YOU KIDDING ME?!

foto1

Er zijn zonsondergangen en zonsondergángen. Deze was wel echt een plaatje. Hajar wist deze vast te leggen in Kota Kinabalu, misschien wel het leukste stadje van Maleisisch Borneo.

schermafbeelding-2017-07-01-om-11-15-55

Wie naar Borneo komt wilt dieren spotten, en dat is Hajar gelukt. En niet zo’n beetje ook: neusapen, orang utangs, makaken, krokodillen, vuurvliegjes in het donker… Echt ge-wel-dig.

img_6155

En wat doe je bij lekker weer? Juist, insmeren to the max. De Lancaster Sun Sport collectie behoort tot onze absolute faves van dit seizoen. Voor iedereen die lekker actief is deze zomer (denk sporten, surfen, kiteboarden) maar ook voor de lange luierdagen op het strand: dit is wat je wil om mooi egaal bruin te worden én te blijven. Bonuspunten voor Lancaster: het plakt niet!

foto4

Oké, in het eggie met de orang utan op de foto is niet gelukt maar dit is close enough, toch? Als je trouwens op de hoogte wilt blijven van Hajar reis (en haar filmpjes met alle aapjes wilt zien), volg ons dan op Snapchat: teteatete.nl

fullsizerender-8

Tijd voor een mini review van wat ons betreft dé zomergeuren van 2017: Op links de Jo Malone London Star Magnolia, die heerlijk bloemig ruikt en met allerleukst flesje geleverd wordt. In het midden de sensuele geur Estée Lauder Bronze Goddes waarmee je je METEEN op vakantie waant, en op rechts de frisse geur van Garden Rose Eau de Cologne. Dus, mócht je nog op zoek zijn naar volwassen geuren die vooral niet te zoet zijn, ga dan vooral even langs de parfumerie om deze drie vriendinnen te ruiken. Dikke kans dat er één, twee of eh, drie mee naar huis gaan. Zeg niet dat we je niet gewaarschuwd hebben.

schermafbeelding-2017-07-01-om-12-02-36

Kiek sloot de week af in Rome. Waar ze spontaan belandde via een verrassingstrip van srprs.me. Het gekozen pakket? De Multi City trip. Vijf dagen, twee steden. Ontdek steeds op het vliegveld naar welke volgende stad je gaat. Elke stad is in een ander land. Écht een aanrader voor als je je eens wilt laten verrassen.

 

Word je blij van onze foto’s? Volg ons dan hier op Instagram en hier op Facebook. Daar worden wij weer blij van. Tot volgende week!

You Might Also Like