Featured NEWS

TÊTE-À-TÊTE’S FOTODAGBOEK #54

juni 17, 2017

Yes, weekend! En tijd voor een nieuw fotodagboek. Hajar heeft haar koffers weer ingepakt en is nu met haar billen richting gorgeous Indonesië gereisd en Kiek kreeg een heerlijk vertroetelpakket van Dior op de mat. Kijk je mee? Gezehèl.

kiki3

Saturday night just called. She’ll be here tomorrow and she’s bringing the wine! Love deze plek! @Bar Botanique

kiki5

When Dior is sending you a little somethin’ somethin’ en het staat zó te rocken op je badkamerplankje dat je het haast niet durft aan te raken…

kiki6

En als je kat zo ligt, dan weet je dat het weekend is.

img_8509

Ons interview met de leuke Nina al gelezen? Over troetelnamen, reïncarnatie is pizzasmaken en al dat soort ongein? Kun je hier nog even doen.

kiki2

Tijd voor een break bij De Hallen. En trust Kiek, als je eenmaal de yakitori sticks, edamame boontjes en sushi daar hebt geproefd wil je nooit meer anders.

hajar4

Hajar doet ondertussen een touchdown in Yogyakarta op het Indonesische eiland Java. Ze is totaal verliefd geworden op deze stad natuurlijk, check hoe mooi de Water Castle is bijvoorbeeld.

hajar1

Bij twee daagjes in de Maleisische hoofdstad Kuala Lumpur ga je natuurlijk cheese romantische foto’s maken bij de Petronas Towers.

hajar2

In de categorie hilarisch kitsch: op het grote plein van Yogyakarta heeft iemand ooit bedacht dat met LED licht versierde wagentjes cool zijn om te verhuren. Iedereen maakt hier rondjes in de vet groovy bolides en het is echt het grappigste gezicht ooit

You Might Also Like