Featured NEWS

TÊTE-À-TÊTE’S FOTODAGBOEK #5

juni 19, 2016
champagne

Ieder weekend geven we je een weekupdate in foto’s. Wat we nu weer allemaal hebben uitgespookt? Hajar was bij het Magnum feest in de Supperclub, Kiki ging los in Bataviastad en gastredacteur Ellis was bij een exclusieve rosé brunch om het champagneseizoen in te luiden…

ellis2

De mensen van Oud Reuchlin & Boelen weten hoe ze het aan moeten pakken. Onze Ellis kwam bij de brunch van Taittinger niets te kort zullen we maar zeggen…

batavia2

Het was wat jaartjes geleden, maar Kiki bezocht Bataviastad eindelijk weer eens. En groot nieuws: In april openen ze 45 nieuwe (best wel high-end) stores. Dat wordt vaker terugkomen dus!

batavia

En om de Bataviastad experience helemaal compleet te maken was er een piekfijne lunch geregeld. Lijnen? Wie had het over lijnen?

tat

Ons te leuke interview met de dames van Fashionchik kwam deze week online! Al gelezen? teteatete.nl/te-leuk-interview-met-tete-a-tete-op-fashionchick-nl/

lofty

Heerlijke setjes van de nieuwe collectie van Lofty Manner op de mat, kom maar op met die zomer. We are ready!

magnum

Hajar deed een dansje op het feest van Magnum in de Supperclub. Goede muziek, knappe mensen én onbeperkt customised Magnums? Best. Party. Ever.

katja

Onze gastredactrice en reisjournaliste Katja Brokke stuurde deze jaloersmakende foto vanuit Griekenland. Haar verslag komt binnenkort op Tête-à-Tête.

highbeer

En tot slot deze week: Kiki ontvoerde haar papa op Vaderdag, om samen in 5&33 te genieten van een ‘High Beer’ van bierproeven.nu. Want high tea’s zijn zó 2015, moet je weten.

Word je blij van onze foto’s? Volg ons dan hier op Instagram en hier op Facebook. Daar worden
wij weer blij van.

Hoofdfoto: Tony Perez

You Might Also Like