Featured NEWS

TÊTE-À-TÊTE’S FOTODAGBOEK #49

april 22, 2017
Macbook

De castingdag van Expeditie Robinson, aan de Gin Tonics bij Mossel & Gin en Hajar showt weer wat jaloersmakende kiekjes vanuit Vietnam. Je snapt: het is weer tijd voor ons fotodagboek. 

img_2460

Kiki vlak voor de castingdag van Expeditie Robinson. En ja, hier lachte ze nog want nog geen ideeeee wat haar daar allemaal te wachten stond. (Oh enne, over een tijdje maakt RTL meer bekend over de Expeditieleden die daadwerkelijk naar het eiland mogen so stay tuned!)

h3

En we duiken weer even in het heerlijke bucketlist leventje van Hajar. Wat doe je als het 40 graden is in Hoi An? Iets met een rooftop, ijskoude drankjes en relaxen.

h2

Wat kunnen we nog zeggen over deze foto? Kijk naar de kleuren! Hoe vers wil je het hebben?

h1

Kus uit het nog altijd zonnige en heerlijke Vietnam!

img_2531

In het kader van de Amsterdam Denim Days trok Kiek haar spijkergoed maar eens uit de kast. En wat doe je als je eh, geen spijkerbroeken hebt? Juist, dan komt de denim maxi rok in the picture!

h1

schermafbeelding-2017-04-22-om-19-01-22

Kiek heeft een nieuwe verslaving. Poké Perfect zit nu ook in Utrecht YEAHS!

img_2540-1

Onze taxivrienden van Abel komen met Abel in Advance. Hiermee kun je een rit tot een maand vooruit boeken. Zo weet je zeker dat Abel beschikbaar is als jij hem nodig hebt. Naar je favo restaurant, dat leuke feestje of wanneer je naar Schiphol moet, Abel brengt je verder! #Relaahaaaxt

img_2511

Redacteur Nina schreef een kneiterleuk stuk over Brooklyn en álle hotspots die je daar gezien moet hebben. Al gezien? Zo nee, lees het hier terug.

img_2493

Pulpo (octopus) en Gin Tonics bij restaurant Mossel & Gin. Blijft een lekker plekje in Amsterdam.

h4

Na 5 weken slapen in homestays, hostels, mini hotelkamers, treinen, bussen en boten, sliep Hajar in het Vietnamese Hoi An voor de verandering in een luxe resort. Met dit soort dingen op je bed. Yas!

 

Word je blij van onze foto’s? Volg ons dan hier op Instagram en hier op Facebook. Daar worden wij weer blij van. Tot volgende week!

You Might Also Like