Featured NEWS

TÊTE-À-TÊTE’S FOTODAGBOEK #47

april 8, 2017

Deze week: een pyjama party van Magnum in het Conservatorium hotel (het coolste feest van het jaar ja), een hell van een bootcamp voor de castingdag van Expeditie Robinson en de mooiste waterval ooit gespot in Laos. Je snapt: het is weer tijd voor ons fotodagboek.

we1

Voor alle Utrechters onder ons: Kiek was bij de opening van de flagshipstore van WE fashion in het totaal vernieuwde gedeelte van Hoog Catharijne. Huh, is dít Hoog Catharijne? Jep, it is. Wat een verbetering!

kiki7

Enne, over goede ideeën gesproken, in die flagshipstore hebben ze dus pashokjes waar je SAMEN met je vriendin/zus/moeke in mag. Om te passen, selfies te maken en bordjes omhoog te houden om elkaars kleding een yay or nay te geven. Hoe chill is dat?!

kiki2

Honey, oh honey, we zijn verliefd op Gisou. Het nieuwe haarverzorgingsproduct van fashion blogger Negin Mirsalehi. Verrijkt met honing, en perféct om die droge puntjes te verzorgen. Oké, en omdat het flesje zo leuk is… Het hoofdingrediënt van Gisou is de honing van bijen uit de tuin van Negins vader. Hoe cool?

kiki8

Tromgeroffel op links en olifanten op rechts voor meest luxueuze, crispy voorgerechtpizza OOIT geproefd. Met een dunne sashimi plakjes van tonijn en wasabidressing. Te bestellen bij George W.P.A. in Amsterdam. #WijKwijlenNogEvenNa.

kiki3

Het is geen geheim dat Kiek extreem lekker gaat op de geurtjes van Jo Malone. New in? De Oriëntaalse geur Myrrh & Tonka. Met lavendel, vanille, tonkaboon en amandel. Hmmm. Maarrrr bescherm ‘m goed, want je lover kan ‘m stiekem ook pikken want de geur is hartstikke uniseks!

kiki9

Kiek ging samen met haar Amayzine collega’s naar het feest van Magnum. Waar er in de hotelkamer natuurlijk chocolade werd gevreten, schaamteloze pyamafoto’s werden gemaakt en op de bedden werden gesprongen. #PleasureSeekers

kiki10

Dus, zoals je al zag in de hoofdfoto: op de bedden springen ja. En daarna Magnum pints eten. Een stuk of vier. Weet je, op zo’n avond mag dat gewoon.

kiki4

Maar denk maar niet dat er alleen maar werd geluierd hoor. Deze week werd Kiek ook keihard gedrild door fitchick Simone. Alles om eh, een soort van fit te worden voor de castingdag van Expeditie Robinson. Check de video hier (HAHA).

kiki1

In de categorie worden we vrolijk (én reislustig) van: de nieuwe spring 2017 collectie van Essie. Cruise down the coast!

hajar1

Deze week maar even afsluiten met iets heel moois dan? Het lijkt wel gephotoshopt maar Hajar was écht hier: Kuang Si watervallen in Laos. Wauw!

 

Word je blij van onze foto’s? Volg ons dan hier op Instagram en hier op Facebook. Daar worden
wij weer blij van. Tot volgende week!

You Might Also Like