Featured NEWS

TÊTE-À-TÊTE’S FOTODAGBOEK #46

april 1, 2017

Jetlag of niet, deze week gingen we weer vol gas. Een dinertje all dressed in white van Jan Magazine, Tête-à-Tête in een tijdschrift én Hajar trekt van Thailand door richting Laos. Je snapt: het is weer tijd voor onze week in foto’s:

wit1

Kiki was aanwezig bij The White Dinner van Friends of the Brands en Jan Magazine. Enne eerlijk, die tafel zag er sprookjesachtig uit.

kiki1

Het weer van vanavond? 99 procent kans op wijn. Met vriendelijke groeten van Lotte Nijborg en Kiki Düren.

kiki8

We zijn best wel enorm verliefd op zo’n beetje all the stuff van Sara Rosalie – een cosmeticalijn met natuurlijke ingrediënten.

hajar2

In het kleine dorpje Pai, wat dé hippie town van Thailand is, kun je naast dik chillen ook de Pai Canyon bewandelen. Doodeng want de bergen zijn super hoog en mega smal, maar Hajar durfde het aan: alles voor een mooi plaatje.

hajar1

Hajar had onderweg naar Laos nog één laatste stop in Thailand: het stadje Chiang Rai, waar deze ongelofelijk mooie White Temple staat. Dit lijkt toch op een decor uit Lord of the Rings, niet?

kiki5

En natuurlijk ging Kiek weer even op de foto voor de Look of the Day van Amayzine.com.

kiki7

Hebben jullie ook zo’n intens zin in de zon? God, wij ook. En de nieuwe parfums van Jil Sander maken het er niet minder op. #DeZonInEenFlesje #Zólekker

hajar3

Na weken rijst voor ontbijt, lunch en diner was Hajar zó blij met de tip van redacteur Victoire om in Pai restaurant Om Garden op de zoeken. Vegan aubergine broodje, yum!

omoda1

Kiki op de cover van het nieuwe Omoda Magazine. Waar ze uitgebreid mocht kletsen over haar schoenenfetisj. 

omoda2

Jaja, nu in de winkels! En ook Tête-á-Tête krijgt een moment of shine. Heb jij ‘m al in huis?

Word je blij van onze foto’s? Volg ons dan hier op Instagram en hier op Facebook. Daar worden
wij weer blij van. Tot volgende week!

You Might Also Like