Featured NEWS TRAVEL

TÊTE-À-TÊTE’S FOTODAGBOEK #45

maart 27, 2017

Hallo luitjes! Maak je geen zorgen: We leven nog hoor. Maar waren even allebei internetloos aan het reizen (Kiki op persreis en Hajar met haar hubby) en dan is een site bijhouden nogal lastig. But we’re back en we hebben de leukste momenten van onze avonturen voor je verzameld, inclusief een hele bijzondere TaT reünie. Kijk je weer mee?

Ken je die grap van die luxepoes die 3 dagen lang zonder internet, makeup, normale wc's en bed ging hiken door de Thaise jungle? Met heel veel insectenspray en desinfecterende lotion werd dit uiteindelijk toch het allertofste avontuur dat Hajar ooit meemaakte.

Ken je die grap van de luxepoes die 3 dagen lang zonder internet, makeup, normale wc’s en bed ging hiken door de Thaise jungle? Met heel veel insectenspray en desinfecterende lotion werd dit uiteindelijk toch het allertofste avontuur dat Hajar ooit meemaakte.

Het allerbeste van rondreizen door Zuidoost Azië? Het eten! Simpelee oempiaatjes zijn hier van een heel ander kaliber. Lekker!!!

Het allerbeste van rondreizen door Zuidoost Azië? Het eten! Simpele loempiaatjes zijn hier van een heel ander kaliber. Lekker!!!

En terwijl Hajar in de jungle verdwaalde, ging Kiki met monniken op stap in het noorden van Thailand: Loei. Echt, dit was zo cool.

En terwijl Hajar in de jungle verdwaalde, stond Kiek om 5(!) uur op om een ochtendceremonie mee te maken met de monniken van het dorpje Chiang Khan. Wat een beleving!

Kokosijs in Bangkok. Voor een paar centen. Hajar wilt nooit meer naar huis.

Kokosijs in Bangkok. Voor een paar centen. Hajar wilt nooit meer naar huis.

x9

Spot de buddha.

Een van de hoogtepunten van Hajar's reis tot nu toe: Olifanten voederen (en dus niet op rijden!) in de olifanten opvang in Chiang Mai.

Een van de hoogtepunten van Hajar’s reis tot nu toe: Olifanten voederen (en dus niet op rijden!) in de olifanten opvang in Chiang Mai.

Tijdens een kookcursus op een boerderij in Chiang Mai, leert kookgek Hajar hoe ze zelf de beste pad thai maakt. Yummy!

Tijdens een kookcursus op een boerderij in Chiang Mai, leert kookgek Hajar hoe ze zelf de beste pad thai maakt. Yummy!

Liefde voor dit Thaise vrouwtje die Kiki wilde adopteren.

Liefde voor dit Thaise vrouwtje die Kiki wilde adopteren.

En jaaaaa. Na vijf maanden konden wij elkaar ein-de-lijk weer een keer knuffelen! Hajar verblijft al een tijdje in Australië terwijl Kiki in Nederland zit... en waar ontmoet je elkaar dan? Bangkok natuurlijk! Zo fijn!

En jaaaaa. Na vijf maanden konden wij elkaar ein-de-lijk weer een keer knuffelen! Hajar verblijft al een tijdje in Australië terwijl Kiki in Nederland zit… en waar ontmoet je elkaar dan? Bangkok natuurlijk! Helemaal uitgeput en bezweet op de foto, but who cares!!

Word je blij van onze foto’s? Volg ons dan hier op Instagram en hier op Facebook. Daar worden
wij weer blij van.

You Might Also Like