Featured NEWS

TÊTE-À-TÊTE’S FOTODAGBOEK #44

maart 18, 2017
Laptop, Macbook

Hajar is begonnen met deel twee van haar reis: bye bye Australië, hello Azië! Enne, Kiki doet er op haar beurt álles aan om mee te doen met Expeditie Robinson. Weer even meekoekeloeren?

hajar1

Touchdown in Bangkok! Na 5 maanden Australië vond Hajar het tijd om een nieuw werelddeel te gaan ontdekken. Iemand nog Azië tips?

hajar3

En dan dit kunstwerk: na een paar weken geleden de sushi donut heeft Hajar in Bangkok de sushi burger gevonden. Gewoon in een soort van Japanse Mcdonalds, die sushi burgers verkoopt met groene ijsthee, frietjes en een misosoepje. Sorry maar dát is pas echt een Happy Meal!

hajar2

De weekendmarkt in Bangkok is er een vol verrassingen. Check even dit kraampje met honden en kattentasjes. En dan met name die pluiskat die in het midden hangt. Kiki iets voor jou?

no8-kiki-gucci

De hond uitlaten? Nee joh. Kiek laat liever haar nieuwe Gucci kind uit. Telt dat ook? Foto: Hajar Boudhan voor Amayzine.com.

dior1

Verliefd op de nieuwe summer 2017 lijn van Dior <3

schermafbeelding-2017-03-18-om-19-35-08

Hoe het gaat met Kiki’s Expeditie Robinson avontuur? Behoorlijk goed zo met de castingdag in zicht! Enne, er mag nog maar twee dagen gestemd worden dus als je dat nog niet hebt gedaan kun je dat hierrrrrr doen. Help je mee? Liefde lobi alles!

kiki1

En Kiek sluit de week af met een middagje pamperen met L’Oréal. Wist je al dat klei helemaal hot is in beautyland? Bij deze!

You Might Also Like