Featured NEWS

TÊTE-À-TÊTE’S FOTODAGBOEK #26

november 12, 2016

Hè, weekend. Fijn. En tijd om te laten zien wat we deze week allemaal hebben uitgespookt. Voor wie het zich afvraagt: Hajar vermaakt zich wel hoor, down under. Kiki ging voor Amayzine op persreis naar Griekenland en de grootste H&M ter wereld werd even gespot. 

dagboek17

Hajar maakt ons allemaal jaloers met een pizza’tje in het Australische zonnetje. Heerlijk!

dagboek15

Nee, dit is geen kasteel. Dit is de grootste H&M die hajar OOIT in haar leven heeft gezien. Dus mocht je intense shopdrang hebben, in het centrum van Melbourne moet je zijn. En lees hier dan maar meteen even hoe je die lange vliegreis een beetje normaal overleefd.

IMG_5774

Ondertussen is het gewoon even berekoud in Nederland. Maar je kent Kiki: die wintergarderobe is nog even een dingetje. Pic: Vivian Hoorn voor Amayzine.

Schermafbeelding 2016-11-12 om 14.13.32

Ook onze gastredacteur Ellis werd strontverkouden. Wat je dan doet? Een artikel schrijven over de fijnste Netflix series. Lekker bezig, Ellis.

dagboek12

Maarrr gelukkig mocht Kiki voor Amayzine het zonnetje ook nog even opzoeken in Griekenland. Hier samen met de leuke blogger Rosanna van Billie Rose.

dagboek14

Thuis koken doet Hajar ook in Australië, no problemo. Met producten van de farmers market maakte ze pasta met amandelpesto en geroosterde tomaat

DSC_1557

Kiki met Team Amayzine in de Bijenkorf. En er is al KERSTVERLICHTING. GEZELLIG. YEAHS! Pic by Ilsoo van Dijk.

Word je blij van onze foto’s? Volg ons dan hier op Instagram. Daar worden wij weer blij van.

You Might Also Like