Featured NEWS

TÊTE-À-TÊTE’S FOTODAGBOEK #22

oktober 15, 2016

Wat een gehoest en gesnotter deze week zeg, de herfst is met een Big Bang ingeslagen. Maar dat mocht de pret niet drukken want we hadden veel fijne eventjes, cocktails en een over the top high tea. Kijk je mee?

IMG_4218

Kiki’s werkweek bij Amayzine in een notendop: thee met honing, neusspray, Strepsils en een paar kunstzinnige wortels voor de vitamientjes.

IMG_9867

Hajar ging ondertussen langs bij de MAC-store in De Bijenkorf waar de nieuwe Liptensity gelanceerd werd. En spotte daar deze ultieme selfie spiegel.

IMG_9871

Het fijne van de nieuwe Liptensity lippenstift: hij blijft dus krankzinnig lang zitten. En extra goed nieuws: vanaf vandaag kun je officieel je slag slaan, bij zowel online als bij alle MAC verkooppunten.

FullSizeRender[2]

Yes, Kiki ontving haar nieuwe bril van Mister Spex aan huis. Ideaal! En omdat ze de beroerdste niet is: alle TaT-volgers kunnen met de speciale code MSX-BLOGGER 15 procent korting krijgen op de gehele collectie.

IMG_4256

En met een nieuwe bril wordt het werken ook stúk prettiger. Meer info over Mister Spex? Je vindt ze hier op Facebook.

IMG_4306

FEEST. Kiki’s beste vriend Melle woont na jarenlang globetrotten éindelijk in Amsterdam. Zijn verjaardag wordt in stijl gevierd bij The Duchess.

IMG_4333

Wij hadden zin in thee, maar dat liep een beetje uit de hand… Maar even serieus, de High Tea inlcusief champagne is echt een topper voor als je iets te vieren hebt!

IMG_9898

En ook Hajar had iets te vieren: de lancering van het herfstmenu van Lotti’s in The Hoxton. En dat werkt prima hoor, tijdens een kwakkelweekje gewoon keihard aan de cocktails…

delilah

Kiki heeft een nieuw beautymerk ontdekt: Delilah. Errug fijne producten hebben ze, vooral die megadunne eyeliner! #nieuwelievelings

Schermafbeelding 2016-10-15 om 12.29.52

En yes, het was rennen, vliegen, springen deze week want we waren ook nog bij het Wheat Story event van Timerland. Waar we een tijdreis kregen door de geschiedenis van de schoen door de jaren heen. Supervet!

Dat was ‘m weer voor deze week! Word je blij van onze foto’s? Volg ons dan hier op Instagram. Daar worden wij weer blij van.

You Might Also Like