Featured FOOD NEWS

TÊTE-À-TÊTE’S FOTODAGBOEK #20

oktober 1, 2016
Vinnies

Als je deze foto’s ziet zul je denken: die hebben de hele week alleen maar zitten eten. Nou eh, dat wás ook gewoonweg het geval. En dat terwijl we die zomerkilo’s er nog wel aan het afwerken zijn. Maarrr genoeg gezonde hotspots in Amsterdam!

kiki4

Te beginnen met een hele fijne perslunch van Vinnies ter ere van hun derde en nieuwste filiaal aan de Scheldestraat. Dit. Is. De. Hemel.

hajar5

De toetjes tijdens de opening van de lunchroom. Zo lekker én gezond 🙂

hajar2

Hajar was het begin van de week nog in NYC. Waar het 30 graden was. Klinkt heel leuk, maar is echt niet te doen. Enige uitweg: chillen in Central Park!

hajar3

En bij een bezoekje aan de Statue of Liberty, daar móet een echte NY pretzel bij, toch?

kiki3

Ondertussen probeert Kiki de super healthy salad van Dignita aan de Koninginneweg. Die dus écht megalekker is. (De healthy panckes van de buren op links zagen er ook niet verkeerd uit trouwens…)

kiki2

En eh, die salade bij Dignita moest ook wel, want een dag ervoor waren we uitgenodigd om de allerlekkerste pasta OOIT te komen voorproeven tijdens Truffle Tuesday bij 5&33.

En we waren niet weg te slaan bij 5&33. Proosten op een verjaardag, doe je het lekkerst in deze mooie zaak.

En we waren niet weg te slaan bij 5&33. Proosten op een verjaardag, doe je het lekkerst in deze mooie zaak.

kiki1

Ondertussen is onze contributor Elise Mooijman de enige die niét met eten bezig is, maar iets anders fijns: beauty. Ze kwam alvast helemaal in de kerstsfeer tijdens de Beauty Speeddate van MOOI PR.

hajar4

Maar goed, wat begon met een eetfestijn, eindigt natuurlijk ook weer zo. Hajar spotte deze bagels 2.0 in regenboogkleuren! Oké oké, dat wordt wel weer een extra lesje in de sportschool…

Dat was ‘m weer voor deze week! Word je blij van onze foto’s? Volg ons dan hier op Instagram. Daar worden wij weer blij van.

You Might Also Like