Featured NEWS

TÊTE-À-TÊTE’S FOTODAGBOEK #15

augustus 27, 2016

Ieder weekend geven we je een weekupdate in foto’s. Deze loeihete(!) week hadden we een aantal toffe meetings waarbij we bijna wegsmolten op het terras, Hajar pakte een festivalletje mee en Kiki deed iets dat ze normaal nóóit zou doen.

d3

Tapas eten bij The Pool in Amsterdam en eh, sehr aangeschoten raken op een dinsdagavond. Het kan ook alleen wanneer je met PR-chicks Bianca Portis & Nina van Wijk bent… 😉

IMG_8051

Tja, zolang het nog zomer is pakken we elk weekend een festival, dat snap je. Hajar was zaterdag op Strafwerk te vinden. Fijn feestje!

d2

Bloody hot Tête-à-Tête meetings met de babes van ROSE + NINE.

d1

Ja omg. Help. Kiki heeft Stan Smiths gekocht. SNEAKERS ja. Kan iemand even het Guinnes Book of Records bellen?

Schermafbeelding 2016-08-27 om 09.35.43

Onze leuke gastredacteur Ellis vond de perfecte manier om af te koelen dit weekend: wijn drinken en oesters slurpen bij Volt in Amsterdam. Topidee!

Schermafbeelding 2016-08-27 om 08.56.11

Wel zin om een film te kijken, maar geen zin om met dit warme weer in de bios te zitten? Floor 17 heeft dé oplossing: Roof Top Movie Nights. Hajar bekeek hier de klassieke Reservoir Dogs.

spec

Volledig opgemaakt worden, een ontmoeting met de allerleukste Anouk Smulders én een nieuwe bril mee naar huis? Jep, we zijn een fijne samenwerking met Specsavers gestart. Klik op de foto hierboven om mee te doen aan de winactie!

d4

Dit was dus de week waarin Kiki even voorzíchtig aan ging doen met eten. Wat grandioos mislukte toen ze bij Seven in Utrecht het ‘Sweets for two’ menu ontdekte. #foodporntothemax

IMG_8160

Hoppa, daar is ze weer hoor. Hajar lijkt wel een abonnement op Zuid-Frankrijk te hebben. Ditmaal bivakkeert ze in Mirepoix, vlakbij de Spaanse grens. In B&B Ferme de Boyer geniet ze van haar privézwembad. #zwaarleven

Word je blij van onze foto’s? Volg ons dan hier op Instagram en hier op Facebook. Daar worden wij weer blij van.

You Might Also Like