NEWS

TÊTE-À-TÊTE LAUNCH PARTY: THE AFTERMOVIE

november 26, 2015

Jaaa lieve mensen, gister was het dan eindelijk zover: het dak ging eraf tijdens de Tête-à-Tête launch party. Er was drank, er waren immens lekkere hapjes en énorm veel leukerds.

Voor de mensen die het gemist hebben, don’t worry. We praten je met liefde even bij. Toen om kwart voor zes de eerste gast in het Hoxton Hotel in Amsterdam arriveerde, stonden wij nog in onze Uggs en spijkerbroek heen en weer te rennen. We waren nét terug van Cosmo Hairstyling voor een touch up (gorgeous haar in jawel, vijftien minuten) en onze gezichten waren net omgetoverd met een lekker make-upje (thanks lieve Mirjam!)

champi

Terwijl onze familieleden nog de laatste ballonnen aan het opblazen zijn, hijsen wij ons in onze partydresses en trekken we de feestmuiltjes aan. En wat er daarna gebeurde, hebben we eigenlijk nog niet helemaal kunnen bevatten: wát een mensen, wat een party, wat een liefde.

Terwijl we nu tamelijk brak in een koffietent aan de tik zitten, nemen we het feest nog even met je door. Bij aankomst werden onze gasten uiteraard verwelkomt met een glas bubbels van Moët. En verrek, een half uur later staat onze feestlocatie al redelijk vol. De avond ervoor hadden we het er stiekem toch nog over. ‘Wat nou als niemand komt opdagen?’, zeiden we tegen elkaar. Nou, het tegenovergestelde bleek het geval. Wat een opkomst! Zelf vinden we het altijd belangrijk dat er genoeg eten op een feestje is. Dat was er gelukkig. Ku Kitchen verzorgde de hele avond heerlijke sushi en yakitori. En daarnaast was er nog veel meer te snaaien. Deliveroo leverde hapjes en de restaurants Bocinq, Renatos, The Hummus House, Oesterbar en Sugarless brachten schalen met lekkers langs. Heel erg bedankt voor the support lieve mensen.sushi2vikEigenlijk verliep alles vlekkeloos. Tot het moment van de speech was aangebroken. Uren voor het feest vroegen we ons af of we een speech moesten voorbereiden. We besloten het niet te doen en gewoon ter plekke ons verhaal te improviseren. Drie champi’s erin en hup, gaan. Maar iedereen weet: een feest is niet compleet zonder technisch mankement. Bij ons was er alarmfase rood toen er geen microfoon in the house bleek te zijn. Alsof een speech geven in een zaal met 150 mensen al niet eng genoeg is, moest wij ons verhaal ehm ja, een beetje blèren. Nu kunnen wij dat natuurlijk beter dan de gemiddelde visverkoper op de markt, maar in feite kwam het er op neer dat alleen de front row iets van ons verhaal kon horen.

Maar goed, we did it, en na de speech was het moment daar: Tête-à-Tête zag voor het eerst het levenslicht. Het was een zware bevalling, maar ons kindje is daar. Onze gasten konden in een aparte ruimte op speciaal door Samsung geïnstalleerde tablets onze site voor het eerst bewonderen.speech_E5A5001tabletsHet werd steeds gezelliger. Oké, wellicht ook te danken aan de fabulous cocktails die de knappe barmannen van de KetelOne cocktailbar verzorgden. Nu we de foto’s van de photobooth van Boooth terug zien, zien we dat ook. Naarmate de avond vorderde werden de foto’s… tja gekker. Heerlijk.coktailmannestreetlab

12314438_535917703243345_1842116663684810295_o
Aan het eind van de avond als iedereen weg is, stoppen we de laatste twee overgebleven macarons van de macarontoren van Sugarlips in onze mondjes (200 macarons opgegeten door 150 gasten, hoe dan?!) De schoenen mogen ein-de-lijk uit, we kijken elkaar aan en denken: wát een geweldige start van ons nieuwe avontuur. Started with a BANG!!

Dan nog even onze garderobeheldin: Ossia. Je had het zwaar te voortduren, maar wat heb jij het goed gedaan, respect! En lieve Ibtissam, bedankt voor alle hulp (die 150 goodiebags inpakken was heftig, haha) Oh en natuurlijk, we hebben de avond ook op film vastgelegd. Thanks Jurriaan Kwakkel voor de toffe aftermovie!

Foto’s: Rob van de Vlierd (Ook jij mega bedankt!!)

You Might Also Like