BEAUTY Featured

TÊTE-À-TEST: LANCÔME SKINCARE TREATMENT

december 6, 2015

Guys, het vernieuwde Beauty World in de Amsterdamse Bijenkorf heeft een geheime spa! Een oase van rust, tussen het shoppend publiek. Lancôme heeft specialisten die je een heerlijke gezichtsbehandeling kunnen geven. Dat moest ik testen.

Confession time: ik ga nooit naar de schoonheidsspecialist. Ik heb totaal geen moeilijke huid (goede genen!) en besteed ook eigenlijk weinig aandacht aan skincare. Ik krijg twee keer per jaar een puist en die ik altijd behandel op dezelfde manier: negeren tot het vanzelf weer verdwijnt. En vooral niet aanraken.

Toen ik zag dat Lancôme, in het nieuwe beauty walhalla Beauty World, een rustgevende gezichtsbehandeling aanbood, wilde ik dat wel proberen. Verwacht bij de ‘Lancôme Skin Treatment’ geen peeling of geknijp in mee-eters. Dit is een gezichtsmassage met heerlijk luxe producten met als doel je huid even lekker rust te geven.

Absolue_Extrait_Rose_02Even helemaal weg

De behandeling wordt op de begane grond in een kamertje uitgevoerd. Als de deur dicht gaat en de chille muziek klinkt, waan ik mijzelf even in een luxe resort. Eerst verwijdert de Lancôme- specialist mijn make-up en op verzoek worden ook mijn wenkbrauwen geëpileerd. Let’s start! 

De treatment bestaat uit drie delen. Eerst wordt er een masker, met gaten voor mijn ogen en mond, op mijn gezicht gelegd. Charmant is het niet, als ik even in de spiegel naast mij kijk zie ik dat ik eruit zie als een mummie. Maar man, wat voelt het goed. Ik voel m’n droge winterhuid weer tot leven komen. De specialist masseert met twee warme massageattributen je gezicht.

Lancôme Absolue L'Extrait Serum

Lancôme Absolue L’Extrait Serum

Na het masker is het tijd voor stap twee. Het Absolue L’Extrait Serum (€366 per flesje!) wordt – weer door middel van een heerlijke massage – aangebracht. Wat voelt dat lekker. En het ruikt ook nog eens heerlijk! De laatste stap is dag- en nachtcrème. Inmiddels ben ik al half in slaap gevallen. Des te bizar is het als ik na de behandeling één stap uit de kamer zet en om mij heen weer honderden winkelende mensen in de weer zie. Die hebben geen flauw idee dat ik achter een van die deuren zojuist bijna in slaap was gevallen.

De behandeling duurt 45 minuten en kost 25 euro. Zondag 6 december zijn de laatste behandelingen te boeken, maar wees niet getreurd. In week 7 komt de behandeling terug. Watch this space!

You Might Also Like