Team Tête-à-Tête

HAJAR SCHOLTEN

Founder Tête-à-Tête

KIKI DUREN

Founder Tête-à-Tête

Ellis Clay

De Amsterdamse girlsboss Ellis (30) is freelance food & travel editor. Op Tête-à-Tête geeft ze de allerfijnste (en nuttige!) tips voor mede-freelancers. Daarnaast beschrijft onze alleskunner de lekkerste eettentjes en beste flexplekken van Nederland en de rest van de wereld.

Daphne Wezenberg

De 24-jarige Groningse Daphne is dol op (betaalbare) mode. Geen wonder dat ze voor Tête-à-Tête de straat op gaat en de hotste fashion trends omschrijft. Naast mode kan ze een goede gin tonic trouwens zo nu en dan ook zeker waarderen.

Victoire Klaassen

Om te laten zien dat jij – ja jij! – óók je zelfvertrouwen naar een next level kunt tillen, is Victoire samen met haar Crossfit-girls het blog Chicks with Barbells begonnen en deelt ze haar verhalen ook op Tête-à-Tête. Vic helpt je bij het vinden van dé healthy lifestyle die echt bij je past.

Elise Mooijman

Travel en beauty redacteur Elise is blogger, crazy cat lady (net als Kiki), freelance journalist, paspoortstempelverzamelaar en helemaal hoteldebotel op een Amerikaan die hele leuke plaatjes kan schieten, Best wel handig, zo’n vriend als je blogger bent. Dit alles zorgt voor heerlijke stukken in onze reis- en beautypagina’s.

Ivvy Chloé van de Geer

Ivvy-Chloé, 26 jaar oud en niet in twee zinnen te omschrijven, “dus dat ga ik ook niet proberen”. Ze kampt zelf gezegd met een early Quarter Life Crisis waarbij de termen FOMO, keuzestress en identiteitscrisis dagelijkse hoofdspinsels zijn. Ze neemt ons via Tête-à-Tête mee in haar zoektocht naar de balans in het leven.

Nina van Wijk

Geboren en getogen in Amsterdam, op een jaartje Texel na. In het dagelijks leven freelance PR en Content Manager. Nina gaat waar de muziek is, danst het liefst de hele dag, houdt van lekker eten (hoi bacon!) en probeert minimaal twee maanden per jaar te reizen. Mét pen en papier bij de hand om alle ervaringen voor ons vast te leggen.

Alexandra Dijkstra

Columniste Alexandra is fulltime hakkendraagster en parttime grappenmaker. Oh en ook afgestudeerd journalist en hartstikke allergisch voor de Kardashians. Voor Tête-à-Tête pent ze over de grote en de kleine dingen in het leven.

Kristel Kwast

Kristel schrijft over fashion, musthaves en lekkere smeersmels. En ja, dan verdwijnt er ook wel eens wat in het online winkelmandje. Gelukkig is ze verloofd met een man die begrip heeft voor haar shopverslaving! Mode toppers (en missers) zijn haar specialiteit.

Eugenia Melissen

De Haagse Eugenia is tijdschriftenjunkie en heeft een passie voor mode, boeken, reizen en nieuwe eettentjes ontdekken (lees: heuuul veel eten). Houdt daarnaast ook van mooie boeketten en dreigt stiekem een koffie-snob te worden.

Merlijne Ingenhoven

Globetrotter en levensgenieter Merlijne is een vrouw met vele talenten. Schrijven is daar een van en daarom past ze goed in team Tête-à-Tête. Haar beste tips op het gebied van travel en lifestyle deelt ze op onze site. Van Thailand tot Amsterdam, onze Merlijne weet óveral de beste hotspots te omschrijven.

Annemarie van Ulden

Een schrijvend journalist die graag fotografeert, dat is Annemarie (29). Voor Tête-à-Tête test ze de nieuwste culinaire pareltjes uit; een feestje, want haar grootste hobby is eten. Daarnaast heeft ze een fascinatie voor gevangenissen en in mei 2016 haar eerste boek uitgebracht: Biografie van de bajes.

Isabelle Disse

Is in 2015 haar roots achterna gegaan en verhuisd naar de USA waar ze woonachtig is in downtown Chicago met haar kat Chloé. Deze magazine-aficionado heeft een passie voor mode en kickt op nieuwe ervaringen opdoen. Isabelle heeft een achtergrond in de mode tijdschriften industrie en werkt tegenwoordig voor een social media & digital marketing agency.

Julia Simon

Oorspronkelijk uit het zuiden van Limburg, tegenwoordig al zes jaar in Utrecht en momenteel overal en nergens… Deze reisfreak besloot na de School voor Journalistiek haar grote passie (nieuwsgierigheid in de mensheid) te volgen. Dit doet ze door te reizen en psychologie te studeren.

Manon de Boer

Styliste Manon verzorgt naast de styling voor bekende artiesten ook de styling voor magazines, modeshows en campagnes. Daarnaast struint ze de winkels af als personal shopper. Tijdens buitenlandse trips raakt ze enorm geïnspireerd en spot ze de nieuwste trends. Manon heeft haar eigen stylingopleiding bij The College in Alkmaar.

Anna Sophie Arends

Anna Sophie, is een laatstejaars Fashion & Branding studente aan het AMFI en deelt al haar food, fashion & lifestyle favorieten op haar website. Speciaal voor Tête-à-Tête omschrijft ze all things fashion. En daarmee past deze blonde knapperd helemaal in team Tête-à-Tête.