NEWS

TE GAST BIJ BASTIAAN & PATRICK VAN XTRARADIO

november 27, 2015

We schoven vanochtend op een onménselijk vroeg tijdstip aan in de studio van XtraRadio. Van 07:00 tot 10:00 uur waren we te gast bij de show van Patrick en Bastiaan om te praten over onze liefdesbaby: Tête-à-Tête.

radioMet slaperige oogjes en een flinke kop thee ontwaken wij langzaam maar zeker: it’s showtime! En voor ons een hele bijzondere ervaring, want normaal zijn wij degene die de vragen stellen en nu worden de vragen op ons afgevuurd. “Ik haat het altijd als mensen vragen of ze vóór een interview de vragen al mogen inzien, maar nu begin ik het wel te begrijpen”, roepen we gespannen voor de uitzending.

De door de luisteraars ingezonden vragen waren leuk maar ook scherp. Wat onderscheidt ons bijvoorbeeld, in een wereld met meer lifestyle websites dan neppe Chanel-tassen? Beluister hier ons antwoord:

 

Heb je de uitzending gemist? Vandaag om 19.00 uur krijg je een herkansing. De show is hier opnieuw te beluisteren. En oh ja, Kiki vertelt even aan alle luisteraars waarom ze Justin Bieber ineens best wel sexy vindt. Dat wil je niet missen, toch?

You Might Also Like