FASHION Featured NEWS

WOW! MET DEZE HANDTAS LAAD JIJ JE TELEFOON OP

januari 14, 2016

Nooit meer een telefoon met een lege batterij, dat klinkt goed hè? Deze tassen met ingebouwde oplader maken ons blij, heel blij. Want ze zijn niet alleen praktisch, maar ook nog eens fashionable!  

Geen stress meer als je daar rechtsboven op je scherm een getal onder de 10% ziet. Nooit meer een restaurant/huis/sportschool binnenlopen met eerst de vraag ‘waar is het stopcontact?’. Voortaan laad jij je telefoon op, on the go, in je tas. In de categorie ‘waarom heb ik dat niet zelf bedacht’ zijn hier: de Kate Spade tassen in samenwerking met Everpurse. In allerlei verschillende vormen en maten.

Everpurse.com

Everpurse.com

Hoe werkt dat dan? Nou, de tas komt met een ‘matje’. Leg je tas voor het slapengaan op het matje en de volgende dag is je tas klaar om de hele dag je telefoon op te laden. Een soort powerbank in tasvorm dus. En mooi ook nog! Ja ja, als mensen dit artikel in 2030 lezen zullen ze vast denken: haha, ze wordt blij van een tas met oplader, hoe ouderwets? Maar hallo, het is nu 2016 en dit is geweldig. spade3

De prijzen variëren van €170 voor een basis model tot €640 voor de speciale tassen. Oh en sorry, Androids…deze tassen werken nu alleen nog maar met iPhones. De verkoop gaat heel hard, dus wij verwachten nog veel meer van dit soort tassen.

Foto’s: Everpurse.com

You Might Also Like