Featured NEWS

SPIJTIG MAAR HELAAS: TÊTE-À-TÊTE STOPT ERMEE

april 1, 2017

We zouden zelf ook willen dat het anders was. Maar soms moet je naar je onderbuikgevoel luisteren, en als dat gevoel zegt dat het tijd is voor een nieuw hoofdstuk, dan is dat ook misschien zo.

Al bijna 16 maanden zijn we dag in dag uit online. Tête à Tête-teren we een hoop af op Facebook en Instagram. Plaatsen we op deze plek ieder begin van de werkweek een Motivatie Maandag interview met een inspirerend persoon uit onze branche. Kun je iedere zaterdag meekijken naar onze week in foto’s. We hebben een team opgebouwd van twaalf girlboss redacteuren die regelmatig met ons mee pennen. We zijn met Tête à Tête op de televisie gekomen, op de radio en in tijdschriften. En toch, tóch is het nu tijd voor afscheid. Tijd voor iets anders.

De hoofdreden? Er is te weinig tijd voor hetgeen wat we allemaal willen. De laatste maanden heeft Tête à Tête hoe pijnlijk en jammer genoeg ook meer energie gekost dan opgeleverd. We kijken terug op een onwijs leuk anderhalf jaar. Wat hebben we gelachen. Wat hebben we veel meegemaakt. But the word is out: Tête à Tête goes offline. Onder leiding van Hajar en Kiki tenminste. Want sterker nog: we zijn op zoek naar twee nieuwe schrijflustige chicks met een scherpe pen die de website van ons willen overnemen. In ruil dat ze er het meest badass lifestyleplatform éver van maken natuurlijk. Onderaan het artikel kun je meer lezen over hoe en wat.

Voor nu willen we iedereen bedanken die ons het afgelopen anderhalf jaar heeft gesteund. En jij vooral natuurlijk, als lezer. We hebben genoten van de te gékke Tête à Tête Tijd samen en ongetwijfeld zul je onze stukken in de toekomst nog ergens voorbij zien komen. Want de liefde voor schrijven, die blijft natuurlijk altijd.

Werken, Macbook, Freelance\

Ps: mocht je interesse hebben om een gesprek aan te gaan om te praten over een mogelijke overname van Tête à Tête, stuur dan je motivatie naar info@teteatete.nl. Of nee, weet je wat info@genaaidmeteenkikkerinjebil.com voldoet ook prima.

Fijne dag hè!

You Might Also Like