Featured NEWS

SORRY KIKI, IK HEB TEGEN JE GELOGEN…

mei 6, 2016

Sorry Kiki. Dit wordt niet de eerste post van onze nieuwe fotorubriek, zoals in onze planning staat omschreven. Die schuiven we lekker een weekje op. Na jouw super leuke verrassing op mijn verjaardag kon ik natuurlijk niet achterblijven. Gefeliciteerd met je 24ste verjaardag schat!  

Het cijfertje bij jouw leeftijd verbaast mij nog iedere keer, damn wat ben jij nog jong zeg!  En wat ben ik blij dat vanaf vandaag geen zes (!) jaar meer schelen maar ‘slechts’ vijf. kik2Age aint nothing but a number – dat blijkt weer – want jij hebt al zo ontzettend veel bereikt en een mega duidelijk doel voor ogen. Je staat er zelf nooit zo bij stil, maar dat is echt bewonderingswaardig. Nog nooit heb ik iemand ontmoet die alles zo doodeng vindt, maar alles toch áltijd toch doet. Daarom ben je nu – op zo’n beetje de zonnigste 6 mei ooit – niet in de tuin aan het bbq’en voor je verjaardag, maar als echte avonturier het prachtige IJsland aan het ontdekken. Trots op jou!

Wij hebben samen in het afgelopen jaar al zo bizar veel meegemaakt. Van slapeloze nachten o de site op orde te maken tot een spectaculair lanceringsfeest, van drukke en stressvolle werkdagen tot heerlijke events en persreisjes. En onze to do-lijst is nog lang niet klaar. Kan niet wachten op wat je 24ste jaar je gaat brengen. Ik ben er in ieder geval bij!

Mijn lieve partner in crime, ik wens je een heerlijke verjaardag. En kom verdorie snel terug, want we hebben ein-de-lijk een goede reden om weer red velvet taart te eten!

kik

You Might Also Like