Featured NEWS

SHE’S BACK: HET GRUWELIJK VETTE NIEUWE NUMMER VAN QUEEN B

februari 7, 2016
Beyonce

Meer dan een jaar lang bleef het stil rondom de solopraktijken van Beyoncé. Maar Queen B weet toch ook altijd weer te verrassen: gister lanceerde ze haar nieuwe single Formation TOTAAL uit het niets.

Suprise!

En daar is ‘ie dan: een dag voor haar beruchte optreden tijdens de Super Bowl: een nieuwe knaller van een hit, ik zeg het je. Het is een trucje dat bij Beyoncé in ieder geval nooit gaat vervelen. Het nummer Formation is behoorlijk gewaagd te noemen. De nieuwe ‘Ik-heb-schijt-aan-alles-kijk-mij- swag-zijn-kant’ van de zangeres komt weer heerlijk even een kijkje nemen.

Schermafbeelding 2016-02-07 om 11.48.08 AM

De video is geschoten in New Orleans en bevat beelden van de overstromingen na de orkaan Katrina. Aan het begin van de clip is Beyoncé op een drijvende politieauto te zien. Ze haalt uit naar critici en de eeuwige geruchtenmolen over haar deelname aan de Illuminati in de tekst: “Y’all haters corny with that illuminati mess”. Volgens mij is dit de eerste keer dat ze zich daar zo open over uitlaat in een nummer, best cool. Net als het feit dat haar dochter Blue Ivy (3) kort in de clip te zien is.

‘I like my negro nose’

Oh, en ze laat nog maar weer eens duidelijk weten uiterst tevreden te zijn met haar afkomst: “My daddy Alabama, Momma Louisiana. You mix that negro with that Creole make a Texas bamma. I like my baby hair, with baby hair and afros. I like my negro nose with Jackson Five nostrils. Earned all this money but they never take the country out me. I got hot sauce in my bag, swag.” Ik zei het je toch? Beyoncé is swag. Punt.

Nu maar hopen dat ze het nummer vanavond speelt tijdens de vijftigste American footballfinale van de Super Bowl… Voor als je nog wil oefenen, hier het nummer:

You Might Also Like