Featured NEWS

SEKS MET JE COLLEGA? EEN OP DE VIJF MENSEN DOET HET

maart 27, 2018

Ben je nu aan het werk? Kijk dan even om je heen naar vier van je dichtstbijzijnde collega’s. Uit onderzoek blijkt namelijk dat een vijfde van alle Nederlanders toegeeft weleens het bed te hebben gedeeld met een collega. Statistisch gezien heb je dus één in het vizier. Tenzij je het zelf bent natuurlijk…

Dit blijkt uit onderzoek van Acties.nl onder meer dan duizend werkende Nederlanders.

Dat er op de werkvloer af en toe meer gebeurt dan alleen maar werken, wist je natuurlijk allang. Het is en blijft de bron voor de beste gossip, want wie doet het met wie. Maar het blijkt niet alleen om geruchten te gaan. Een vijfde. EEN VIJFDE! Dat is echt veel, toch? En de collega’s die niet all the way gaan, denken er in ieder geval wel eens over. Uit hetzelfde onderzoek blijkt namelijk dat maar liefst een op de vier ondervraagden weleens een erotische droom over een collega heeft gehad. Vergeet dat eiland, dit is Temptation Werkvloer.

Vooral je mannelijke collega’s zijn een stelletje hitsige hengsten, mannen (31 procent) schijnen bijna dubbel zo vaak erotisch dromen over hun collega’s dan vrouwen (18 procent). Maar waar dit bij mannen naarmate ze ouder worden afneemt, blijken vrouwen in de leeftijdscategorie 40-49 jaar opvallend vaak spannend te dromen (21 procent).

Ben je net zoals ik verbaasd over deze cijfers? Of vind je het allemaal wel meevallen? Ik kijk in ieder geval toch even anders naar mijn (oud-)collega’s.

You Might Also Like