FASHION Featured NEWS

PSSST, DESIGNERSCHOENEN KOPEN MET HÉÉL VEEL KORTING?

februari 14, 2016
Shoebaloo

Er zijn een paar winkels waar je me niet los moet laten. A: de nieuwe Ted Baker store in Amsterdam, b: de Bijenkorf en c: Shoebaloo. Dat is gewoon vragen om problemen.

Schoenenwalhalla

Schermafbeelding 2016-02-13 om 2.22.50 PMNu hoor ik dus net dat de Shoebaloo zich vanaf dit weekend volledig gaat focussen op de flagship store op het Koningsplein, het filiaal op de P.C. Hooftstraat en online. “En dat betekent?” vraag je je nu misschien af. Wel, lieve mensen, dat betekent dat het filiaal aan de Cornelis Schuytstraat een totale LEEGVERKOOP houdt, met kortingen tot wel 50 procent. Dus heeft je lief nog geen Valentijnskado voor je gescoord? Sleur ‘m even mee naar Amsterdam voor een nieuw paar schoenen. Da’s wel het minste wat ‘ie kan doen toch? (Lees je mee, Sander?)

Outlet

De winkel is vanaf dit weekend omgetoverd tot een outlet, waar alle merken die Shoebaloo verkoopt verkrijgbaar zijn voor de helft van de prijs, totdat de voorraad op is. Oh boy, ik moet mijn pinpas en creditcard gaan verstoppen. Zoals ik al zei, dit is vrágen om problemen….

Foto’s: shoebaloo.com

You Might Also Like