Featured FOOD

OOIT KUNST GEGETEN? WIJ GINGEN JE VOOR BIJ BLUESPOON RESTAURANT

mei 15, 2018

Kunst eten, snuiven, aanraken én likken. Zonder schuldgevoel, want dat is precies waar chef Sander Bierenbroodspot van Bluespoon van je verwacht. Hij serveert 4-gangen geïnspireerd op verschillende video-kunstwerken en wij hebben – natuurlijk geheel in stijl – het menu voor je vastgelegd in videovorm.

Onder andere makreel, sherry schuim met sappige sint-jakobsschelpen, het niet zo vegetarische hoofdgerecht en het lepelloos dessert dat geïnspireerd is op Christina Luca’s ‘Abstraction Licking’ (zie hoofdfoto) zijn ingrediënten van het vernieuwde menu. Wij willen niet al te veel van de ervaring weggeven, maar geloof ons: het levert echt een hele bijzondere eet-ervaring op. Kijk je mee?

Het menu is op reservering beschikbaar in het Andaz Hotel aan de Prinsengracht in Amsterdam.

You Might Also Like