Featured NEWS

OM DEZE 1 APRILGRAPPEN KONDEN WE WÉL LACHEN

april 2, 2016
Gossip Girl, Lachen

Jij hebt gister mi-ni-maal in één groepsapp van een vriendin te horen gekregen dat ze zwanger was. En hoeveel bedrijven zijn wel niet met een nepproduct op de proppen gekomen? De meesten waren flauw, maar er waren pareltjes, echt.

Tête-à-Tête houdt wel van een geintje op z’n tijd en dit waren gewoon de vijf beste grappen van de dag.

1. De vibrerende tampon

Ongesteld zijn is klote? Nee heur, volgens Pink Parcel werken deze vibrerende tampons een stuk beter dan thee, chocolade en Netflix op de bank. ‘Now you can look forward to that time of the month’. Gniffel.

Schermafbeelding 2016-04-02 om 3.37.38 PM

2. De zoetste deo ooit

HEMA is briljant: “Zo ruik je altijd naar je favoriete gebakje.” Zeg, waarom komt die deodorant met de geur van tompouce er eigenlijk niet? Bummer!

Schermafbeelding 2016-04-02 om 3.43.44 PM

3. De spacereep

Misschien een idee voor een nieuw recept, Hajar? Een reep met verkruimelde bio-wiet van eigen bodem? “Let op: niet alles in één keer opeten, delen is immers veel relaxter. Pass the bar!”, aldus Tony’s Chocolonely.

Schermafbeelding 2016-04-02 om 3.46.35 PM

4. De H&M collectie van Mark Zuckerberg

Facebook-oprichter Mark draagt zó iedere dag dezelfde simpele outfit, dat hij maar gewoon besloot om de nieuwe gastontwerper te zijn van H&M. Zijn speciale collectie bestaat uit grijze T-shirts en blauwe spijkerbroeken. Lekker makkelijk, toch?

Schermafbeelding 2016-04-02 om 4.00.31 PM

4. De coole stofzuiger

Niet alleen kinderen zijn vaak bang voor de stofzuiger, ook veel huisdieren schieten onder de bank op het moment dat het apparaat weer uit de kast wordt gehaald. Het ‘stofzuigerkostuum’ zou volgens Bosch alle problemen doen verdwijnen. En flamingo’s zijn toch hélemaal in? Wij hadden er best een willen hebben hoor!

Schermafbeelding 2016-04-02 om 4.48.48 PM

5. Jamie Olivers ‘placentataart’

“Boordevol ethisch verantwoorde proteïne en zelfs voor veganisten geschikt”, aldus de topkok uber enthousiast op zijn Facebookpagina. En hij zou nog wel honderd placentarecepten kennen. Och och, die Jamie toch. In de categorie smerigste prank, win jij. Sowieso.

Schermafbeelding 2016-04-02 om 4.48.11 PM

Hoofdfoto: Flickr (cc)

You Might Also Like