FASHION Featured NEWS

NOG EVEN OVER DE ZEEMAN BRUIDSJURK…

februari 10, 2016

Zeeman ontwerpt een trouwjurk van 29.99 euro en het hele web staat op z’n kop. Dat is in een notendop wat er de afgelopen dagen is gebeurd. Want zo’n goedkope trouwjurk, dat kán toch helemaal niet?

Shockeren

zeeman3 Klopt, dat kan ook eigenlijk niet. Maar Zeeman houdt van shockeren en laten we wel wezen: de jurk zelf is best oké. 3 lagen tule, 1 laag zijde: het maken van een wit bruidskleedje hoeft toch écht niet zo duur te zijn als dat ons altijd wordt voorgeschoteld. Of je er in zou willen trouwen is een tweede vraag en of je überhaupt ooit een Zeeman kledingstuk op een bruiloft aan zou willen een derde, maar daar gaat het hier niet eens om. Van de limited edition jurk worden er 1500 op de markt gebracht en al bij de eerste verkooplading raakt alles TOTAAL uitverkocht. Is dat omdat de jurk zo bijzonder is? Of zo goedkoop? Of omdat we altijd al een Zeeman jurk wilden hebben? Neen. Zeeman heeft gewoon een hele slimme PR-stunt uitgehaald. En die publiciteit heeft ze nu meer opgeleverd dan de verkoop van wel tienduizend jurken.

Remember de Jan Smit onderbroek?

Zeeman maakt (heel slim) iets goedkoop dat gewoonweg niet goedkoop líjkt te te kunnen: trouwjurken. Zo haal je dus het nieuws. En als iets het nieuws haalt, dan willen we het ineens allemaal hebben. Net als de periode dat de Zeeman-onderbroek van Jan Smit ineens helemaal de bom was. Dat was toch een lelijk ding mensen? Maar de PR was wel goed gedaan. Net als bij de jurk. Een kleine zoektocht op internet levert op dat het item inmiddels voor honderden(!!) euro op Marktplaats wordt gezet. Het moet niet gekker worden… Bij de volgende lading liggen er misschien wel slaapzakken voor de deur van de voordelige textielketen. Rennen we krijsend naar binnen, onze buurvrouw wegduwend om als eerste het goedkope kleedje te kunnen bemachtigen. Ik kan maar één ding zeggen: well done Zeeman. Of ik ‘m ooit zou aantrekken? Da’s nou weer een andere vraag.

Beeld: Zeeman.com

You Might Also Like