Featured Interview NEWS

MOTIVATIE MAANDAG: MODEL CELINE KONINGSTEIN

juli 11, 2016

Maandag: tijd voor een gesprek met een inspirerend persoon. Omdat op maandag wat extra inspiratie altijd welkom is. Én omdat er zoveel toppers zijn die het aandurven hun dromen na te jagen. Happy Motivatie Maandag!

Deze week: Model Celine Koningstein (20).

Met haar bijna on-Nederlandse good looks timmert de Utrechtse schone hard aan de weg als model. Vorig jaar behaalde Celine de finale van Holland’s Next Top Model en sindsdien houdt Tête-à-Tête haar nauwlettend in de gaten. Want Celine is niet alleen een (ontzettende) knapperd, maar zegt lekker wat ze vindt en daar houden wij van! Tijd om bij te kletsen.

celine3Wat is het leukste en het minst leukste aspect van model zijn?

“De leukste aspecten zijn: veel mogen reizen, mooie plekken zien en gave mensen ontmoeten. Op reis is geen dag hetzelfde. Het minst leuke: veel op je eten letten en lange dagen maken. Oh ja, en heel veel stilzitten en wachten. Dat vind ik echt lastig.”

Wie zijn jouw voorbeelden/rolmodellen?celine4

“Dan kom ik toch echt wel bij Kate Moss terecht. Ik vind haar zo’n toffe vrouw,  ze is zo eigen en puur. Met Nederlandse topmodellen heb ik eerlijk gezegd niks. Die vind ik niet zo bijzonder.”

Wat is het beste advies dat je hebt gekregen?

Ik heb er een handje van om soms iets te eerlijk te zijn. Dat is – vooral in dit wereldje – niet altijd de beste kwaliteit. Totdat iemand me adviseerde dat het niet nodig is om altijd alles te zeggen wat je denkt. Door dit advies heb ik geleerd soms mijn woorden in te slikken.”

Als model word je uiteraard vaak gekleed door stylisten. Maar wat is eigenlijk jouw eigen stijl?

“Mijn eigen stijl is niet echt een bestaande stijl, denk ik. Ik draag gewoon wat ik lekker vind zitten. Het wisselt dus heel erg, de ene dag draag ik jeans en een oversized T-shirt en de andere dag loop ik rond in een nette broek met een blouse. Het ligt er echt aan wat voor humeur ik die dag heb en daar stem ik mijn kleding op af. Zo blijf je jezelf ook het lekkerst voelen in je outfit.”

Waar zie jij jezelf over vijf jaar?

“Hopelijk als een goed werkend model met veel mooie klussen. Ik wil mijn persoonlijke doelen bereikt hebben én natuurlijk nog heel gelukkig te zijn met mijn vriend.”celine2Foto’s: Instagram

Ben of ken jij een echte gogetter die het verdient om in deze rubriek te staan? Mail naar info@teteatete.nl!

You Might Also Like