FASHION Featured NEWS

MOTIVATIE MAANDAG: EVERON JACKSON HOOI

april 11, 2016
Everon

Maandag: tijd voor een gesprek met een inspirerend persoon. Omdat op maandag wat extra inspiratie altijd welkom is. Én omdat er zoveel toppers zijn die het aandurven hun dromen na te jagen. Happy Motivatie Maandag!

Deze week: Everon Jackson Hooi (33) over zijn ondergoedmerk Bolas.

Schermafbeelding 2016-04-09 om 1.19.51 PMSchermafbeelding 2016-04-09 om 1.25.50 PMSchermafbeelding 2016-04-09 om 1.19.35 PM

Everon zal voor de meeste van jullie bekend zijn van zijn rol als ‘Bing’ in de soapserie Goede Tijden Slechte Tijden. Maar, naast acteren heeft de gogetter nog een hoop andere passies. Bolas bijvoorbeeld, het ondergoedmerk voor de ‘man met ballen’ dat hij in september 2015 op de markt zette. En Everon gaat nog een stapje verder: Bolas krijgt een eigen magazine, dat voor de zomervakantie in de winkel komt te liggen.

Wat kunnen we verwachten van het tijdschrift? Voor wie is het?

“Het magazine bekijkt de wereld vanuit het perspectief van de man met ballen. Sport, fashion, food, travel en lifestyle komen aan bod. Altijd gecombineerd met een flinke portie lef. De naam van het tijdschrift wordt binennkort onthuld. In eerste instantie wordt het een eenmalige uitgave, maar een vervolg is zeker niet uitgesloten!”

Everon2Wat is de reden om nu met een magazine te beginnen?

“Het succes van Bolas was de aanleiding voor het magazine. De mentaliteit van het merk, dat draait om lef en het maximale uit het leven halen, blijkt zo aan te spreken dat we op het idee kwamen om ook een magazine te maken met deze insteek.”

Acteren, een eigen ondergoedlijn, een magazine; aan ambitie geen gebrek hè?

“Nee, maar aan tijd wel, haha! Gelukkig hoef ik het niet allemaal alleen te doen en werk ik met een team van erg getalenteerde mensen.”

Wat is het tofste aan het maken van een magazine?

“We zitten nog midden in het proces. Maar de veelzijdigheid vind ik erg leuk. Je bent met zoveel verschillende onderwerpen bezig, dat maakt het enorm boeiend. Het proces om van een idee tot een dikke glossy te komen vind ik ook erg cool.”

Je ondergoedmerk draait volledig om lef en het maximale uit het leven halen, probeer jij dit in je dagelijkse leven ook na te streven?

“Zeker, door naast acteren ook een ondergoed lijn en een magazine op de markt te brengen, haha.
Ik doe dingen die ik leuk vind, dat is erg belangrijk, want dat geeft je de meeste voldoening en energie. Af en toe moet ik mezelf wel dwingen om even ‘uit te tunen’. Door een weekend met vrienden weg te gaan bijvoorbeeld. Dan maak ik mijn hoofd weer leeg en kan ik er weer tegen aan.”

bolas1Hoe blijf jij zelf fit?

“Ik doe m’n best om gezond te eten. Met onregelmatige werktijden is dat soms best lastig, maar tegenwoordig neem ik zelfs Tupperware bakjes mee! Verder sport ik zodra ik hier tijd voor heb: kickboksen, crossfit en de gym.”

Wat kunnen we nog meer van jou verwachten in de nabije toekomst?

“Voorlopig heb ik naast acteren mijn handen vol aan Bolas en het magazine. Maar je weet het nooit bij mij, haha. Nee, we zijn druk met de collectie voor 2017 en die wordt supercool. Daar moet ook een campagne voor geschoten worden en die gaat heel bijzonder worden.”

Foto’s: Bolas/ Instagram

Ben of ken jij een echte gogetter die het verdient om in deze rubriek te staan? Mail naar info@teteatete.nl!

You Might Also Like